Imogen Label Night w/ Charles Webster, Antonio Zuza & Ilija Rudman

Imogen Label Night w/ Charles Webster, Antonio Zuza & Ilija Rudman

location-iconPogon Kulture, Rijeka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Imogen Label Night w/ Charles Webster, Antonio Zuza & Ilija Rudman, 03.06.2023. - 04.06.2023. u Pogon Kulture, Rijeka

Imogen Label Night  w/ Charles Webster, Ilija Rudman & Antonio Zuza.

Imogen Recordings Vas poziva "POGON KULTURE" u Rijeci.

Za pultom nam se priključuje CHARLES WEBSTER, legendarni Britanski HOUSE glazbenik i DJ. Također prepoznat i u nekoliko drugih žanrova kao što su Downtepo i Jazz. Najjači utjecaj ostvario na House sceni pod pseudonimom PRESENCE.

U suradnji s mnogim umjetnicima svirao je i pod pseudonimima: FURRY PHREAKS & LOVE FROM SAN FRANCISCO.
Webster je surađivao s mnogim američkim umjetnicima i pionirima House glazbe kao što su Juan Atkins, Derrick May i Kevin Saunderson.

1992. preselio u Ameriku gdje je i osnovao Label „Love From San Francisco“. To je dovelo do mnogih izdanja na drugim američkim label-ovima.

Po povratku iz UK 1996. Webster pokreće novu etiketu pod nazivom „REMOTE “ na kojem izdaje album „All Systems Gone“. Na njemu bilježi suradnje s mnogim vokalistima: Shara Nelson, Sara Jay, i Steve Edwards.

Album je odlično prihvaćen od strane kritike, dobivši 11/10 ocjenu od DJ magazina, te opisan od „Allmusic-a“ kao "Probably the first classic record of the 21st century."
Websterove kompilacije mogu se naći i na etiketama poput DEFECTED RECORDS, koje je ostvario u suradnji sa vokalisticom Sarom Jay iz grupe MASSIVE ATTACK 2007. godine.

Užitak će upotpuniti Ilija Rudman i Antonio Zuza, Imogenovi dragulji koji također vrijedno rade na novim izdanjima i projektima.

Podijeli događaj: