Ida Prester + Lollobrigida (drugi dan)

Ida Prester + Lollobrigida (drugi dan)

KSET, Zagreb

O događaju

Ida Prester s bendom Lollobrigida ponovo nastupa u KSET-u - klubu gdje je održala svoj prvi koncert davne 2003. godine. U subotu 30.10., premijerno zagrebačkoj publici predstavlja svoje samostalne pjesme u koncertnom izdanju uz pratnju benda.


„Dodir“, „Minuta“, i „Kvar" - romantično-plesne pjesme koje su mnogima obeležile razdoblje lock downa, uz koje smo se zaljubljivali, sanjali zabranjene dodire i putovali na more – sada će se prvi puta uživo moći čuti u Zagrebu. Navedene pjesme su sve od reda plesni hitovi te pokazuju uspešnu transformaciju iz mlade pankerice u hvaljenog electro-pop artista. Osim novih pjesama iz Idinog samostalnog opusa, bend će izvesti i najveće hitove Lollobrigide.


Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svijetu, ali i puno šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone. Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još prije 17 godina kada se pojavila Lollobrigida i prodrmala muzičku scenu regije. Suludi kostimi, pomaknuti tekstovi i punk stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz Casio i sljokice i Bivšu curu, a bodre se uz Ja se resetiram i Sutra je dan. 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više