I. Bee & Minea- 90’s Mega dance party

I. Bee & Minea- 90’s Mega dance party

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za I. Bee & Minea- 90’s Mega dance party, 04.02.2023. - 05.02.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb


• Devedesete se vraćaju na velika vrata, 04.02 u Boogaloou
• Cro dance kraljice I Bee&Minea & zajedno na velikom 90’s partyju
• Support act by dj Cex
Novi 90’s Party, na kojem će nastupiti dvije hrvatske dance kraljice – I Bee& Minea održat će se 04.02. u Boogaloou! Ljubitelji zaraznog zvuka devedesetih koji pamte i naizust znaju sve cro dance hitove, partijat će s naše dvije protagonistice do ponoci!
Ivana Banfić – I Bee i njezini mega 90' hitovi “Šumica”, “Šumica 2”, “Imam te“, “Cigareta”, “Nag“ i drugi, kojima je pokorila hrvatsku dance scenu devedestih, donijeli su joj titulu Kraljice hrvatskog dancea. I Bee je nastavila uspješnu karijeru do danas, a iza sebe broji čak devet studijskih albuma i mnoštvo osvojenih nagrada uključujući Porin za hit godine te dva Grand prix-a HRF-a.
Da bi ovaj dance duo bio potpun, nedostaje nam još samo miljenica publike Renata Končić – Minea i njezini hitovi poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Rano”, “Da me 'oće Stipe“ ili “Uberi ljubicu”, koji su, također, bili jedni od zaštitnih naslova Cro dancea devdesetih! Uvijek nasmijana Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao Tv voditeljica.

Podijeli događaj: