hohcajt x Adriatic coasting

hohcajt x Adriatic coasting

location-iconPeti kupe, Zagreb

hohcajt x Adriatic coasting

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za hohcajt x Adriatic coasting, 14.06.2024. u Peti kupe, Zagreb

Prošlo je dosta vremena od posljednjeg hohcajt okupljanja. U međuvremenu se dosta toga dogodilo. Najvažnije, da su se mama i tata hohcajta doista oženili pa smo imali pravi hohcajt (njem. hohcajt – svadba)... i to nekoliko puta jer triput je triput! 😅 I baš nadolazeći vikend slavimo godišnjicu koju želimo proslaviti sa svima vama, našom najdražom publikom i prijateljima. Za ovu priliku oženili smo i naše programe pa imamo hohcajt x Adriatic coasting ediciju. SAMO LJUBAV. <3

U tom vremenu izbivanja smo se iznova uvjerili da partijanja do ranog jutra više nikako nisu naš izbor (we too old for that sh&t) i vraćamo se našoj misiji organiziranja ranijih izlazaka, kako bismo iskoristili vikend. hohcajt je pokrenut 2017. upravo iz vlastite potrebe za češćim popodnevnim zabavama jer dnevni tulumi > neprospavane noći.

Za proslavu smo pozvali dvoje gostiju čiji lik i glazbenu selekciju iznimno cijenimo, Jelenu Popović i M.I.L.E. (Popović), uz Pepijevu podršku. Eto dva Popovića kao glavna gosta, i to se dogodilo. <3 Očekujte ljutu popodnevnu čagu na terasi Petog kupea.

Ideja nastala prošle godine kao hohcajtov merch je u međuvremenu postao brend za sebe, pa ćemo imati i TIRQIZ pop-up s novom selekcijom friških svilenih i pamučnih unisex kimona koje možete isprobati na licu mjesta i pronaći samo svoj primjerak jer sva svilena kimona su one-piece, jedinstvena i neponovljiva.

Prvih 50 posjetitelja častimo čašom Pepijevog pjenušca stoga dođite ranije, da se grlimo i plešemo. Možda čak odjenete i vašu najdražu ljetnu obleku, kao hommage nadolazećem ljetu.

Upad 10€

Podijeli događaj: