HIT komedija

HIT komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život"

Tvornica Kulture, Zagreb

O događaju

VAŽNA OBAVIJEST: 

Za prisustvovanje predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). 

Ulazak na koncert moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora koncerta)

REGIONALNA HIT KOMEDIJA FANTASTIČNOG DRAGANA MARINKOVIĆA MACE “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”,
DOLAZI PONOVO U ZAGREB 17.10. U TVORNICU KULTURE!
 
HIT KOMEDIJA “Kakva ti je žena, Takav ti je život” će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji Vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.
Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?
 
Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni I Hercegovini, Srbiji ali I Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.
 
ZATO NE PROPUSTITE OVU FENOMENALNU PREDSTAVU 17.10 U TVORNICI KULTURE SA POČETKOM U 20:00H!
 
Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu -od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza-od smijeha.
Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Kakva ti je žena-takav ti je život predstava je koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.
Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća. ????
 
SVOJE ULAZNICE NABAVITE NA VRIJEME I DOĐITE PROVESTI NEZABORAVIH 120 MINUTA PROŽETIH SMIJEHOM I POZITIVNOM ENERGIJOM!

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu same dvorane te je potpuno besplatno.

ULAZNICE POTRAŽITE NA SUSTAVU ENTRIO!

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više