HIP HOP UNITY NAGRADE 2014

HIP HOP UNITY NAGRADE 2014

Tvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Live on stage:

DPS
Dregermajster Crew
Fetbojsi
High5
Krešo & Žuvi
KUKU$
ONI
Pendrek & Bolest

+gosti iznenađenja

Afteparty DJ:
DJ Chill

DJs:
Nole & Katz

Domaćini:
Rofellos & Sukre

Ulaznice su u pretprodaji od 28.1. po cijeni od 30kn, dok će na sam dan koncerta cijena iznositi 40kn. Broj ulaznica je ograničen stoga požurite po svoju, da ne ostanete vani!

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
• Aquarius CD shop, Varšavska 13
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Entrio – www.entrio.hr

Hip Hop Unity ove godine četvrti put dodjeljuje Hip Hop Unity Nagrade. Tko je bio najbolji odlučujete Vi, naša publika i čitatelji, a dodjeljujemo mi u Tvornici Kulture, 13.02.2015. Osim naših standardnih DJ-a Noleta i Katza, u pomoć smo pozvali grupe i MC-e koji su obilježili prošlu godinu, a na jednom mjestu ćete na dodjeli nagrada moći vidjeti: DPS, Dregermajstere, Fetbojse, High5, Krešo & Žuvi, KUKU$, ONI, Pendrek & Bolest + gosti iznenađenja! Tokom večeri biti će objavljeni dobitnici Hip Hip Unity Nagrada 2014 za kategorije: Album godine, MC godine, Grupa godine, DJ godine, Spot godine, Festival/event godine, Live nastup, Producent godine i Životno djelo. Za after je zadužen dobitnik nagrade za DJ-a godine tri godine za redom: DJ Chill! Sve što vam preostaje je kupiti karte i vidimo se u Tvornici Kulture 13.2.!

Glasati za Hip Hop Unity Nagrade možete na : http://www.hhunity.org/hip-hop-unity-nagrade-2014/

Budi dio kulture!
Powered by Pivovara i pivnica Medvedgrad & Alpha Army Shop
www.hhunity.org
https://www.facebook.com/hiphopunity

KUPNJOM ulaznice sudjeluješ u pokrivanju troškova produkcije ovog eventa bez čega on ne bi bio moguć. Troškovi koje mi kao organizator pokrivamo ISKLJUČIVO od prodaje ulaznica (ili vlastitim novcem) uključuju: honorare, putni trošak i “hospitality” izvođača, najam prostora uz razglas, redarsku službu, promo materijale i online promociju, osoblje kluba (tehnika i prodaja ulaznica), te sve državne namete na prodaju ulaznica za glazbene evente.

Mi kao organizator NEMAMO nikakav udio u prodaji pića na ovom eventu.
HVALA TI što izvođače i nas podržavaš kupnjom ulaznice kako bi radili i dalje.