Halid Bešlić @ Konoba Kamen

Halid Bešlić @ Konoba Kamen

Konoba Kamen, Crno

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Halid Bešlić @ Konoba Kamen, 31.07.2021. u Konoba Kamen, Crno

Dragi naši prijatelji i svi vi koji ćete to tek postati,
s velikim zadovoljstvom i s puno optimizma najavljujemo koncert Halida Bešlića s kojim ćemo pokušati vratiti barem nešto od vašeg zabavnog života kojeg ste izgubili u proteklih godinu dana. Sama organizacija bit će na zavidnom nivou, počevši od organizirane autobusne linije Kolodvor-Konoba-Kolodvor, osiguranog parkinga za naše VIP goste i mnoge druge, profesionalna pozornica, light show, vrhunski razglas, mnogo pirotehničkih iznenađenja, osiguranje, vrhunsko osoblje...
O našem izvođaču ne trebamo puno govoriti, jer se o njemu već sve zna, ali o nama možemo reći dvije-tri rečenice.

Konoba Kamen nalazi se u mjestu Crno, ZADAR. Predviđeni program trajati će od 20:30 do 02:00 h, na lokaciji koja se proteže na 10 000 metara kvadratnih, a maksimalan broj uzvanika bit će 2000, što znači 1 osoba na 5 metara kvadratnih i sve to na otvorenome. Naš tim će se pridržavati svih naputaka koje će propisati Nacionalni stožer RH, tako da ćete biti u sigurnim rukama.
U slučaju, ne daj Bože, otkazivanja koncerta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugog opravdanog razloga, iznos ulaznice će vam biti vraćen ili možete iskoristiti ulaznicu za novi datum koncerta.

Za sve ostale informacije možete nam se javiti u inbox našeg Facebooka, Instagrama ili na broj 091 556 2653.

Vratimo staro normalno vrijeme!

Vidimo se!

#konobakamen