profile-page-header
Lokacija

KONOBA KAMEN

location-icon Crno 161b, Zadar - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Crno 161b, Zadar - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Konoba Kamen smjestila se u idiličnom okruženju dalmatinskih borova i krša, u neposrednoj blizini Zadra, u naselju Crno. Kameni eksterijer konobe u kombinaciji s toplom drvenom unutrašnjosti, daje Konobi Kamen poseban dalmatinski štih koji će u tebi odmah stvoriti osjećaj razigrane nostalgije. U Konobi Kamen te očekuje ljubazno osoblje, najbolja domaća hrana i fenomenalna atmosfera!

Dašak tradicije uvukao se u svaki dio Konobe Kamen, a posebno u naše kulinarske specijalitete od ribe i mesa koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. A kada odličnoj hrani dodaš super vino s naše bogate vinske liste, osjećaj je zaista potpun. Kozlović, Adžić, Skaramuča? Ti biraš!

Organiziramo rođendanske zabave, krizme, krštenja, djevojačke i momačke večeri, domjenke, poslovne sastanke, itd. Konoba Kamen je mjesto za svaku prigodu. Slaviš? Tuguješ? Posluješ? Mi sve pokrivamo! U Konobi Kamen ćeš imati potpunu privatnost da sa svojim najbližima proslaviš najvažnije životne trenutke.

Našom su Konobom Kamen žarili i palili mnogi odlični izvođači, a velike zvijezde poput Đanija Maršana, Dražena Zečića i Tomislava Bralića, samo su neki od glavnih likova naše glazbene priče. Mi plešemo, pjevamo i slavimo s vama, i znajte, što se dogodi u konobi Kamen ostaje u konobi Kamen!

Radno vrijeme za veće grupe je po dogovoru, a parking je besplatan.

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Konobi Kamen, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji