GUSTAFI NA MARTINJE @ BOOGALOO

GUSTAFI NA MARTINJE @ BOOGALOO

Klub Boogaloo, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Ulaznica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

75.00 kn
Vrijeme za veliku proslavu svetkovine vina i glazbe, Martinja i to uz naše tradicionalne goste - Gustafe! Gustafi već 19 godina sa svojim prepoznatljivim zvukom istarske etno glazbe i svjetske etno scene uveseljavaju mnoge posjetitelje i podižu razinu energije čim stanu na pozornicu. Već četvrtu godinu zaredom nastupaju u našemu klubu u kojemu ćete osim uz njihove pjesme, moći uživati i uz najfinije sorte vina po akcijskim cijenama. Dođite, počastite se kojom čašicom i budite dio još jedne fešte za pamćenje!
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Vrijeme za veliku proslavu svetkovine vina i glazbe, Martinja i to uz naše tradicionalne goste - Gustafe!

Gustafi već 19 godina sa svojim prepoznatljivim zvukom istarske etno glazbe i svjetske etno scene uveseljavaju mnoge posjetitelje i podižu razinu energije čim stanu na pozornicu. Već četvrtu godinu zaredom nastupaju u našemu klubu u kojemu ćete osim uz njihove pjesme, moći uživati i uz najfinije sorte vina po akcijskim cijenama.

Dođite, počastite se kojom čašicom i budite dio još jedne fešte za pamćenje!

Ulaznice će biti u prodaji putem sustava Entrio po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna te 90 kuna na ulazu na dan koncerta. Broj ulaznica je ograničen, a s obzirom da svake godine interes sve više raste, toplo preporučamo da svoj primjerak osigurate na vrijeme.