GIBONNI

GIBONNI

location-iconArena Zagreb, Zagreb

GIBONNI

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za GIBONNI, 08.03.2023. u Arena Zagreb, Zagreb

Gibonni slavi 35 godina karijere 8. ožujka iduće godine velikim koncertom u Areni Zagreb

 

Ulaznice kreću u prodaju od ponedjeljka, 05.12.2022. u 12h putem sustava Entrio.

Svaki je Gibonnijev koncert veselje za publiku i glazbenike koje ugosti, a sada svi s nestrpljenjem čekaju veliki koncert kojim će proslaviti 35 godina karijere i to 8. ožujka iduće godine u Areni Zagreb.
Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije" samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte. A ti koncerti uvijek su posebni pa publika s veseljem očekuje najavljeni veliki koncert na kojemu će pjevati uz vrhunski bend, ali i ugostiti prijatelje iznenađenja. Uvijek poseban, Gibonni je i za ovaj koncert, 8. ožujka iduće godine, osigurao nešto drugačije.
Kako je njegov koncert na Dan žena, Gibonni je iz muške solidarnosti osigurao poseban paket za one koje je nazvao "službenim udvaračima". “Ako je netko bacio oko na djevojku iz ureda, fakulteta, razreda”, na njegovu koncertu ima priliku povesti je po nižoj cijeni. Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore. Paket od dvije “udvaračke” ulaznice za parter možete nabaviti po cijeni od 200 kuna, fan pit će koštati 250 kuna, donja tribina 310 kuna, a gornja tribina 230 kuna.
Sve ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 5. prosinca 2022. godine u 12 sati putem sustava Entrio.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

 

  • Djeca do 7 godina starosti ulaze besplatno, isključivo ukoliko sjede na tribinama u krilu roditelja.

  • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na preuzimanje gratis ulaznice, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za preuzimanje vaših ulaznica, kontaktirajte nas ISKLJUČIVO na e-mail adresu: [email protected]

  • VAŽNO - zbog specifičnog procesa kontrole ulaza, sve ulaznice kupljene online, putem www.entrio.hr potrebno je obavezno ispisati na laserskom pisaču - u suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.

Podijeli događaj: