Future Scope w. Stella Bossi @ Boogaloo

Future Scope w. Stella Bossi @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope w. Stella Bossi @ Boogaloo, 14.04.2023. - 15.04.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

14. travnja u hram sreće, Boogaloo, stiže svjetska partijanerica Stella Bossi koja će svoju bezgraničnu energiju podijeliti sa zagrebačkom publikom.
Stella Bossi rasplesat će zagrebačku publiku sa svojim techno selekcijama i pokazati kako se pleše jer upravo zbog svojih kreativnih videa stekla svjetsku popularnost.
Njena otkačena vibra uvukla se u se pod kožu ljubitelja elektroničke glazbe jer upravo ona tvrdi da je život prekratak za loše vibracije.
Uz Stellu Bossi, stiže Lea Dobričić koja je nastupala uz Richiea Hawtina i Laurenta Garniera, a može se pohvaliti i pobjedom na Burn Studio Residencyju.
Nastavno na line up stiže ime koje stoji iza Techno Tuesday Amsterdama, Dexon kojega ste već imali prilike ranije upoznati u Boogaloou.
Za tvrdi zvuk pobrinut će se i b2b duo DJ Jock i Shipe koji su već zajedno održali niz nastupa te osvojili srca svih plesača i plesačica. 2nd floor strujat će mekanijim zvukom, a njime će se pozabaviti Neroa, Looka i Lemon.
Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima po cijeni od 15€.

FUTURE SCOPE w. STELLA BOSSI
Boogaloo Zagreb, 14.04.2023., petak

____________
Main Floor
● STELLA BOSSI
● LEA DOBRICIC
● DEXON
● DJ JOCK b2b SHIPE
___________
2nd Floor
● LEMON
● NEROA
● LOOKA

 

Podijeli događaj: