Future Scope w. STACEY PULLEN, MIHAI POPOVICIU, MATT SASSARI

Future Scope w. STACEY PULLEN, MIHAI POPOVICIU, MATT SASSARI

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope w. STACEY PULLEN, MIHAI POPOVICIU, MATT SASSARI, 06.10.2023. - 07.10.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

Klub Boogaloo zavibrirat će uz još jednu nevjerojatnu glazbenu poslasticu koju nam donosi nova jaka sezona Future Scopea!
U petak, 6. listopada prepustite se nastupima izuzetne trojke svjetski priznatih DJ-eva koji stižu s relacije SAD-Rumunjska-Francuska.
Pripremite se za party vožnju kakvu dugo niste doživjeli!

𝗦𝗧𝗔𝗖𝗘𝗬 𝗣𝗨𝗟𝗟𝗘𝗡, majstor iz Detroita poznat po svojem jedinstvenom spoju techna i housea, vraća se sa svojim ogromnim glazbenim umijećem u Zagreb na revanš seta kojim nas je počastio 12. svibnja na proslavi 21. rođendana Future Scopea na Zagrebačkom Velesajmu.
S dugogodišnjom karijerom i titulom pionira detroit techna, Pullenov nastup je prava lekcija ritma i inovacije.

Iz Rumunjske nam dolazi 𝗠𝗜𝗛𝗔𝗜 𝗣𝗢𝗣𝗢𝗩𝗜𝗖𝗜𝗨, ime koje je sinonim za zvuk koji je fokusiran prema plesnom podiju: ritmičan, dubok i hipnotičan.
Smatra se jednim od najinovativnijih istočnoeuropskih producenata elektroničke glazbe današnjice - njegova glazba je pronašla put do setova najboljih svjetskih DJ-eva.
Njegov set obećava vožnju kroz samu srž elektroničkog ritma!

Direktno iz srca Francuske, 𝗠𝗔𝗧𝗧 𝗦𝗔𝗦𝗦𝗔𝗥𝗜 donosi dinamične zvučne pejzaže koji virtuozno spajaju svijet techna i housea.
Njegov glazbeni stil crpi inspiraciju iz elemenata funka, jazza i soula, čime stvara jedinstvenu simfoniju koja se potpuno utjelovljuje u tech house žanru koji mu najbolje pristaje.
Njegovo ime na line-upu donosi obećanje za intrigantnu večer glazbenih istraživanja, a sve to garantiraju nam njegova brojna izdanja na renomiranim izdavačkim kućama i nevjerojatni nastupi na vrhunskim događanjima.

Srž Future Scopea predstavljaju i domaća DJ imena 𝗕𝗥𝗢𝗡𝗦𝗞𝗜, 𝗛𝗘𝗥𝗬𝗔, 𝗡𝗘𝗥𝗢𝗔 𝗶 𝗦𝗛𝗜𝗣𝗘.
Svojim jedinstvenim stilovima, oni lupaju nezamjenjivi lokalni pečat ovom sjajnom partyju!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.