Future Scope w. KEVIN SAUNDERSON @ Boogaloo

Future Scope w. KEVIN SAUNDERSON @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope w. KEVIN SAUNDERSON @ Boogaloo, 16.02.2024. - 17.02.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

Provedite Valentinovo u Boogaloou uz jednoga od tvorca techna - Kevina Saundersona koji će 16. veljače zavrtiti svoj set.
Kevin Saunderson jedan je od DJ-eva i producenata koji su imali najveći utjecaj na elektroničku scenu, osobito u Detroitu kao dio trojca Belleville Three. Na sceni djeluje još od 80-ih, a veliki značaj ostvario je već na samom početku uz vokalista Parisa Greya kada je prodano više od 6 milijuna primjeraka njihovog izdanja. Zbog svoje nevjerojatne energije dobio je nadimak “The Elevator” jer je upravo on taj koji je proširio novi zvuk publici, a osim toga stoji iza organizacije Detroit Electronic Music Festivala - Fuse-In gdje svi posjetitelji mogu uživati u technu na samom mjestu rođenja istog. Saunderson se osim ozbiljnih nastupa i produkcije može pohvaliti i sviranjem na NBA utakmici, ali i osnivanjem vlastitog labela.
Uz njega, za DJ pult će stati i dvoje regionalnih imena koja su zaslužna za elektroničku glazbu na našem prostoru, Mr. DJ Dario te Felver.
Iskusi prave čari detroitskog techna i pridruži nam se na glazbenom putovanju u prošlost!

LINE UP:

● KEVIN SAUNDERSON
● MR. DJ DARIO
● FELVER

Podijeli događaj: