Future Scope w. FERNANDA MARTINS, DU'ART, LEA DOBRICIC @ Boogaloo

Future Scope w. FERNANDA MARTINS, DU'ART, LEA DOBRICIC @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope w. FERNANDA MARTINS, DU'ART, LEA DOBRICIC @ Boogaloo, 03.12.2022. - 04.12.2022. u Klub Boogaloo, Zagreb

3. prosinca u goste ponovo stiže brazilska DJ-ica i producentica poznata po svom techno i hard techno zvuku.
Već na prethodnim izdanjima, zagrebačka publika mogla je otkriti o kakvoj se energiji radi jer Martins techno smatra najboljim načinom za izražavanjem osjećaja te njeni setovi obiluju nepredvidljivim prijelazima. Uz Martins, na pozornicu će se popesti i DJ koji na sceni djeluje već 17 godina, Du’Art.
S Du’Artom smo obilježili i početak godine, a ono po po čemu je ovaj DJ i producent osobito poznat je sviranje na čak tri decksa.
DJ Rush, Dave Clarke, Ben Sims, samo su neka od imena koja su ostavila ogroman utisak na njegov zvuk što je i vidljivo u njegovim opasnim setovima.
Kao treće headlinersko ime, stiže Lea Dobričić koja je osvojila regionalnu scenu, ali i onu izvan granica.
Nastupala je uz Richiea Hawtina i Laurenta Garniera, a može se pohvaliti i pobjedom na Burn Studio Residencyju.
Finalna imena na velikom flooru koja još stižu su i DJ Jock te Shipe koji će nakon podužeg vremena ponovo uploviti u b2b vode i resetirati nas na tvorničke postavke.
2nd floor obilovat će nešto blažim zvukom, a za njega će se pobrinuti domaće snage Lemon, Life4Funk, Kali i Neroa.


Early bird ulaznice dostupne su u sustavu Entrio te na svim prodajnim Entrio lokacijama po cijeni od 90 kuna. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i pripremite se za novogodišnju večer uz globalnu i regionalnu postavu!

Podijeli događaj: