Future Scope w. DAX J & BEN SIMS @ Boogaloo

Future Scope w. DAX J & BEN SIMS @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope w. DAX J & BEN SIMS @ Boogaloo, 07.10.2022. - 08.10.2022. u Klub Boogaloo, Zagreb

Jesenska sezona Future Scope party serijala otvara se 7. listopada u hramu sreće, Boogaloou uz nikad jači line-up! 

Nakon uspješno proslavljenih 20 godina postojanja, Future Scope nastavlja ubrzavati ritam s globalno poznatim dvojcem: Ben Sims & Dax J. Nakon 4 godine u goste nam se vraća maestralna britanska techno legenda s više od 20 godina iskustva iza sebe, Ben Sims koji će zajedno s beskompromisnim Dax J-om resetirati veliku dvoranu Boogalooa!

Nastavno na ovaj vatreni line up, stižu i F.O.R.M. live koji će zajedno s velikanima isporučiti jedan opasni set i zajedno s driving techno b2b setom DJ Jocka i Shipea osigurati večer za pamćenje. Mali floor ugostit će jednog od predvodnika regionalne scene, AudioStorma čiju produkciju prati pridjev jedne od najboljih jer njegove su trake popratili John Digweed, Hernan Cattaneo te mnogi drugi velikani. Na mali floor posebni doživljaj pružit će i dugogodišnji rezidenti party oaze Ambasade Gavioli, Shark i Jaka koji će servirati b2b set. Posljednje ime koje će zapečatiti ovaj line up kojemu nećete moći odoljeti je Matya, rezident Boogalooa i Future Scopea koji upotpunjuje zagrebačku scenu od samih početaka pojave elektroničke glazbe na našim područjima.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 120 kuna u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer Future Scope ovom vožnjom samo zagrijava za sve što vas čeka u nadolazećim mjesecima!

Future Scope Season Opening w. DAX J & BEN SIMS

 

 

Podijeli događaj: