Future Scope NYE 2024. @ Boogaloo

Future Scope NYE 2024. @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope NYE 2024. @ Boogaloo, 31.12.2023. - 01.01.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

Najluđi party za posljedni pozdrav 2023. godini je na horizontu, a Future Scope povodom novogodišnjeg partyja priprema ples na dva plesna podija kao i after party.
31. prosinca u veliku dvoranu vraća se bugarski techno maestro, Christian Craken koji je već sa svoja prethodna dva nastupa osvojio hrvatsku publiku.
Osim vrhunske produkcije, Craken je vlasnik i labela PHOBIA Music Recordingsa što ga je još brže lansiralo na zavidnu poziciju jer njegove trake puštaju Victor Ruiz, Cosmic Boysi i mnogi drugi.
Uz Crakena, ugostit će i regionalnu DJ-icu Leu Dobricic. Lea Dobričić osvojila je regionalnu scenu, ali i onu izvan granica.
Nastupala je uz Richiea Hawtina i Laurenta Garniera, a može se pohvaliti i pobjedom na Burn Studio Residencyju.
Po prvi puta u goste stiže mađarska zvijezda, Raul Young koji je svoje ime prezentirao na svjetskim festivalima kao što je Sziget Festival. Raul Young i sam je organizator klupskih večeri pod imenom Illegal Control u suradnji s Exile-Artom.
Finalna imena velikog floora zaokružit će Future Scope rezidenti, Shipe i Neroa.

Small Floor preuzet će ulogu old school vibracija pa će tako headlinersko ime Ladida premijerno podijeliti sa zagrebačkom publikom svoje selekcije.
Ladida koja iza sebe ima više od 28 godina iskustva, nastupala je i na čuvenom Love Paradeu čime se rijetko tko može pohvaliti. Nastavno na Ladidu, dolaze i domaći old school majstori Mr. DJ Dario, Kiki i E-Base.

____________
𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗙𝗹𝗼𝗼𝗿
● CHRISTIAN CRAKEN
● LEA DOBIČIĆ
● RAUL YOUNG
● SHIPE b2b NEROA

___________
𝗥𝗲𝘁𝗿𝗼 𝗙𝗹𝗼𝗼𝗿
● LADIDA
● MR. DJ DARIO
● KIKI
● E-BASE


𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗔𝗙𝗧𝗘𝗥 𝗛𝗢𝗨𝗥𝗦: [07.00 - 11.00]
𝐁𝐢𝐠 𝐑𝐨𝐨𝐦: SENNO b2b SIN
𝐒𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐑𝐨𝐨𝐦: CHRISTIAN CRAKEN b2b SHIPE

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.