Future Scope Halloween Edition w. The YellowHeads

Future Scope Halloween Edition w. The YellowHeads

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope Halloween Edition w. The YellowHeads, 31.10.2023. - 01.11.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

Bliži se najstrašnija večer u godini, a Future Scope za 31. listopada u goste dovodi španjolski duo “The YellowHeads”.
Duo je povezala strast prema glazbi koja varira od atmosferične elektroničke glazbe sve do techna s retro prizvukom.
Njihove su trake objavljene na raznim labelima kao što su Kraftek, Suara, Toolroom, Tronic, Break New Soil, Analytictrail, Phobiq, Trapez te mnogi drugi.
The YellowHeads svoju popularnost mogu potvrditi sa headlinerskom pozicijom na mnogim festivalima i klubovima gdje su nastupali uz bok s Pendulumom, Umekom, Pacom Osunom, Josephom Caprijatijem.
Vlasnici su labela “Reload Records” i “Reload Black Label” te su 2014. zauzeli 34. mjesto na World DJs Techno listi, a valja nepomenuti i da su duže vrijeme držali drugo mjesto s hitom “Submerged”.
Uz Yellowheadse, za DJ pultom ordinirat će i Mladen Tomić koji sa sobom nosi hipnotički spoj techna i tech housea.
Njegova produkcija podržana je na stranim etiketama kao što su Tronic, Suara, Stereo Productions, ali i od strane DJ-eva od kojih su samo neki Richie Hawtin, Dubfire, Umek i mnogi drugi.
Uz nastupe i produciranje, Tomić vodi i show “Get Connected With Mladen Tomić”, programski je manager Main stage-a na Fresh Wave Festivalu te je 2020. godine pokrenuo i školu muzičke produkcije i DJ-inga “ATOMIC”.
Nastavno na opasno dobar line up, stižu i Shipe, Neroa, Lalita Kali te Toni Juranović.
Pripremite svoje maske za najjeziviju večer godine i rezervirajte izlazak u Boogaloo!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.