Freilauf w/ Gabrielle Kwarteng, Eduardo de la Calle, Pepi, Zuza

Freilauf w/ Gabrielle Kwarteng, Eduardo de la Calle, Pepi, Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Freilauf w/ Gabrielle Kwarteng, Eduardo de la Calle, Pepi, Zuza, 23.12.2023. - 24.12.2023. u Peti kupe, Zagreb

Vozimo velikom brzinom i pred sam Božić! U novom izdanju Freilaufa 23. studenog predbožićnu toplu atmosferu dodatno će zagrijati dva dragulja elektroničke scene - Gabrielle Kwarteng i Edoardo De La Calle.

Odrasla u živopisnom kulturnom melting potu Brooklyna i Bronxa, rođena Njujorčanka Gabriele Kwarteng odražava bogat spoj utjecaja od njezinih ganskih korijena do žanrova nastalih u Americi. Sposobnost balansiranja između različitih žanrova, od 80-ih i 90-ih njujorške house glazbe do disco interpretacija, perkusivnih zvukova i broken beata svjedoči o njezinoj otvorenosti uma i dubokom glazbenom znanju. Gabriellini magnetični nastupi odjeknuli su u ikoničnim prostorima kao što su Panorama Bar, Nowadays i White Hotel, kao i na velikim festivalima poput Love Internationala, Glastonburya, Melta i Dekmantel Selectorsa.

Tijekom blistave producentske karijere duge gotovo tri desetljeća pod nizom pseudonima, madridski producent Eduardo De La Calle radio je s najvažnijim izdavačkim kućama kao što je Planet E Communications u vlasništvu Carla Craiga. Jednako umiješan u skladanju raskošnih zvučnih pejzaža, egzotičnog tech-housea, složenog IDM-a ili sci fi jazza, De la Calle je duša s više lica. Uvjerili su se u to i DJ Hell, Agoria, Tiga i Mateo & Matos, kojima je Edoardo radio remixeve.

Točku na i stavit će Freilaufov tata Pepi i spiritus movens Petog Kupea, Antonio Zuza.

Podijeli događaj: