FATIMA HAJJI @ BOOGALOO

FATIMA HAJJI @ BOOGALOO

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za "FATIMA HAJJI @ BOOGALOO", 01.04.2022. u Klub Boogaloo, Zagreb

Jedna od najpoznatijih španjolskih DJ-ica i producentica, Fatima Hajji priprema žestoki povratak u hram sreće - Boogaloo.

Prvi april ove godine nije rezerviran za šale već za beskompromisni set Fatime Hajji koja je svoju karijeru izgradila uz hard techno, no danas ipak njeguje malo sporije BPM-ove nego prijašnjih godina.
Vlasnica je triju izdavačkih kuća, Taikatte, Silver M. i Standbitea, a osim što radi na svojim etiketama, njene trake objavljene su za Codex Recordings i Pornographic Recordings.
Na sceni djeluje već gotovo dva desetljeća, a njena strast u setovima prisutna je kao i prvoga dana što je osvojilo srca svih istinskih ljubitelja undergrounda.
Uz opasno ime, Fatimu Hajji, line up-u će se nadovezati i Gumja uz kojega smo uronili u novu 2022. godinu i pripremili se za energični ostatak godine.
Svi koji dosad nisu imali prilike poslušati Gumju, sada će doživjeti set koji će obilježiti razvaljujuće trake koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Posljednja dva imena koja će nas rasplesati su rezidenti Boogalooa, Mr. DJ. Dario i Shipe. Mr. DJ Dario jedno je od najdugovječnijih imena na zagrebačkoj sceni koji je izbrusio svoj zanat još od Kraljevstva.
Shipe je DJ s kojim ste se mogli ranije susresti na izdanjima Future Scopea, ali i inozemnim eventima na kojima je svoj pult dijelio uz vodeća imena elektroničke scene.

Uz ovakav line up koji će zapaliti dvoranu i plesne cipelice svih ravera, preporučamo da poradite na kondiciju jer duplamo korake u skladu s bržim BPM-ovima.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu