EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života

EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života

location-iconArena Zagreb, Zagreb

EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života, 21.10.2022. u Arena Zagreb, Zagreb

EXTRA FM I ADRIA EVENT MANAGEMENT
donose

Extra koncert godine:  Saša Matić – Dva života

Arena Zagreb, 21. listopada 2022. godine, 20:00 sati

OBA KONCERTA SAŠE MATIĆA 21. I 22.10.2022. SU SLUŽBENO RASPRODANA. 
NA ULAZU NEĆE BITI MOGUĆE KUPITI ULAZNICE.

 
Saša Matić ponovno u Areni Zagreb. Za svoju zagrebačku publiku 21. listopada 2022. godine izvest će samostalni koncert i na najoriginalniji način proslavit 20 godina karijere. Saša i organizatori obećavaju najveću glazbenu priču -  extra koncert godine.
Saša Matić održao je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni 2018. godina. Bio je to nastup o kojem se dugo pričalo. Pjesme "Kralj izgubljenih stvari", "Nađi novu ljubav", "Idemo anđele", "Prejako", "Ko si ti"... samo su neke od pjesama koje su dva dana, 15. i 16. prosinca 2018. godine, odzvanjali velebnom arenom.

2021. godina označila je dva desetljeća  druženja Saše Matića sa publikom. Povodom te obljetnice izdao je svoj deseti album po redu - ‘’Dva života’’. Album je poklonio svojoj publici u znak zahvalnosti za sve godine koje je prošao sa njima. Saša je želio da ovaj album bude poseban i gotovo za svaku pjesmu napravio se spot. "U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspjeli. Ovo je na poklon vama" - rekao je na nedavnoj promociji albuma. “Kad sve stvoriš sam, svojim talentom i radom, znaš da cijeniš i život, i ljude. Jedva čekam da se ponovo družimo u Areni Zagreb i proslavimo skupa naših dvadeset”, dodao je Saša.

Muzika koja te pokreće, zabava i jedinstvena emocija sve u spoju extra koncerta godine –  Saša Matić, zagrebačka Arena, 21. listopada 2022. godine, donose vam EXTRA FM i ADRIA EVENT MANAGEMENT.

VAŽNE INFORMACIJE:

  • Ulaznice kupljene putem www.entrio.hr stranice potrebno je obavezno ispisati na laserskom čitaču! U suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.
  • Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u kolicima predviđena su mjesta na ulazu u sektore. Pratnja kupuje najbliže dostupno mjesto na donjim tribinama. Za preuzimanje ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na mail adresu [email protected].
  • Djeca do 7 godina ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja.
  • Na koncert možete ući na bilo koji ulaz u u Arenu Zagreb. Odaberite ulaz koji je po vašoj procijeni najbliži ili na kojem je najmanja gužva. Prilikom ulaska pripremite svoje ulaznice kako bi se proces samog ulaska što brže odvijao.

  • Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi, a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno Arenu Zagreb.

Podijeli događaj: