El Records - Snimi (n)ovo!

El Records - Snimi (n)ovo!

location-iconKSET, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za El Records - Snimi (n)ovo!, 12.05.2022. u KSET, Zagreb

Predstavljamo vam prvi festival izdavačke kuće El Records - Snimi (n)ovo!

El Records nastao je 2021. godine kad je skupina mladih zagrebačkih kreativaca, mahom studenata, odlučila napraviti vlastiti label s ciljem okupljanja mladih, neafirmiranih glazbenika i povezivanja istih u scenu. Zato snimi (n)ovo i dođi nas poslušati u četvrtak 12.5.2022. u KSET! Postavu prvog El Records festivala čine:

SLANCI
Četveročlani zagrebački autorski bend koji svira hitoidni alternativni rock. 2019. godine objavljuju četiri pjesme na YouTube kanalu, snimljene u studiju Mamut na Krku. 2020. g. sudjeluju na festivalu "Čuješ?" u zagrebačkom KSET-u. Autori su himne za humanitarni projekt RokOtok Domagoja Jakopovića Ribafisha, a kao finalistima 24. HGF-a, pjesma "Jutro" objavljena je na CD kompilaciji najboljih novih demo bendova 2020. g. U ožujku 2022. g. izašao je njihov prvi album "Iza ugla" koji je najavljen singlom "Jutro" i pripadajućim spotom.
fb: https://www.facebook.com/Slanciofficial
ig: https://www.instagram.com/slanciofficial/

JABADERA
Jabadera je četveročlani studentski alt rock bend koji iza sebe ima desetke nastupa u klubovima i na festivalima, a u jesen 2021. g. izbacuju svoje prvo izdanje - EP „Najbolje što znam“. Album čini 5 autorskih pjesama, a nedugo nakon izlaska albuma, objavljen je i spot za singl “100 razloga” koji se našao na digitalnoj kompilaciji 25.HGF-a - Najbolje od demo scene 2021. g.
fb: https://www.facebook.com/jabaderabend
ig: https://www.instagram.com/jabadera/

WILHELMINA AGNES & THE D.O.L.L.S.
Wilhelmina Agnes, pravog imena Ines Turšić, tinejdžerica je i glam rock kantautorica iz Zagreba. Svoj prvi singl “Taste Of Tears” za koji je snimila i video spot, objavljen je u jesen 2021. g. Nedavno je objavila i spot za singl “Crystal Eyes Of Yours” kojim najavljuje svoj debitantski album “State Of Mind” čiji izlazak očekujemo 3.5.! Sa svojim pratećim bendom The D.O.L.L.S. nastupa od travnja 2022. godine.
ig: https://www.instagram.com/wilha.agnes/

Ulaznice su 25 kn u pretprodaji te 40 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti u KSET-u ili putem sustava Entrio.

Podijeli događaj: