EKV TRIBUTE BY KIZO & EMMA

EKV TRIBUTE BY KIZO & EMMA

Klub Boogaloo, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Ulaznica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

35.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

U petak 02.10.2020. će se na terasi Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika povodom njegovog rođendana koji je 21.09. Nastupiti će jedan od najboljih hrvatskih gitarista Zoran Stojanović - Kizo, poznat po svojim bandovima Haousepainters i Veliki bjeli slon i po tome što je svirao sa Zabranjenim Pušenjem, Darkom Rundekom, a trenutno svira u Kawasaki 3P-u,... No, za ovu priču je najbitnije to što je svirao sa Margitom Stefanović - Magi, klavijatiristicom EKV-a, neke od njenih posljednjih koncerta te će tu verziju odsvirat i sada uz pratnju klavijaturistice Emme i perkusionista. Inspiracija za takav koncert je proistekla iz serije koncerata koje su održali Milan Mladenović i Magi pred sam kraj grupe EKV 1994. godine .
Prije i nakon koncerta će se na velikom platnu vrtit video projekcija koncerata i video spotova grupe EKV, a ako će to mjere ograničenja dozvoliti će se nakon koncerta nastaviti 80's Party by Tomi Phantasma.
Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 35 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta te će se moći kupiti samo preko Entrio sustava.