Discoton w/ Danilo Plessow (MCDE)

Discoton w/ Danilo Plessow (MCDE)

location-iconPeti kupe, Zagreb

Discoton w/ Danilo Plessow (MCDE)

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Discoton w/ Danilo Plessow (MCDE), 10.02.2024. - 11.02.2024. u Peti kupe, Zagreb

Nije mu stalo biti u trendu ni ispunjavati očekivanja. Sve što želi je stvoriti okruženje u kojem će bez smetnji, na gotovo spiritualan način, stvarati muziku. Čarobnjak iza gramofona, izvrstan poznavatelj glazbe, ali nadasve utjecajan DJ i producent - Danilo Plessow vraća se 10. veljače u Peti Kupe na novi Discoton!

Kao jedna od najintrigantnijih osobnosti suvremene elektroničke glazbe, Plessow je u dvadesetak godina objavljivao pod raznim aliasima muziku u raznim stilovima – u rasponu od ambienta preko broken beata i housea do techna, no najpoznatiji je po projektu Motor City Drum Ensemble.

U svojim nastupima vodi publiku na putovanje kroz soul, disco, house, jazz ili čak u karipski zvuk 80-ih, no ne želi se nazivati predstavnikom bilo kojeg žanra. Muziku voli otkrivati nasumično, u dućanima s pomiješanim kutijama ploča, birajući pomalo iz svakog žanra, a takav duh nastoji zadržati i u svojim setovima.

U takvom pristupu pomoći će mu na predstojećem Discotonu domaći dečki Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Za dobro raspoloženje pobrinut će se i Jack Daniel’s koji podržava Peti kupe na stageu, u backstageu i na šankovima kluba.

Podijeli događaj: