DigitalPUB

DigitalPUB

Peti kupe, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi Količina
Ulaznica za DigitalPUB
Ulaznica koja obuhvaća program od 11 do 14 sati: Predstavljanje AdExa, dodjelu priznanja i predavanje Mykhaila Sapitona, zamjenika glavnog urednika Forbesa Ukrajina. Ulaznica ne uključuje stručni poslijepodnevni dio za članove HUDI-ja i potencijalne članove udruge.
Stručni dio - za članove HUDI-ja
Ulaznica za program koji traje od 14 do 17 sati: Poslijepodnevni stručni program DigitalPuba za članove i potencijalne članove HUDI-ja.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

O događaju

Prijava odn. registracija za "DigitalPUB", 03.06.2022. u Peti kupe, Zagreb

Hrvatska udruga digitalnih izdavača, vodeće strukovno udruženje za okupljanje online medija i svih ostalih industrija koje sudjeluju u digitalnom oglašavanju, koje su osnovali Hanza Media, Index Promocija, Nova TV, RTL Hrvatska, 24sata i Telegram Media Grupa, organizira svoju prvu konferenciju - DigitalPUB!

Na druženju digitalnih izdavača, ali i agencija te oglašivača, predstavit ćemo digitalni AdEx u Hrvatskoj za 2020. i 2021. godinu te odati priznanje onima koji svesrdno pomažu u promicanju digitalizacije tržišta oglašavanja.

Uz to, poslušajte Mykhaila Sapitona, zamjenika urednika ukrajinskog Forbesa, koji će govoriti o vrlo aktualnoj temi, izazovima izvještavanja o događajima u Ukrajini i Rusiji.

Za kraj, tu je stručni dio događaja, namijenjen članovima Hrvatske udruge digitalnih izdavača i onima koji to planiraju postati.

Cijeli program pronađite na web stranici digitalpub.hudi.hr.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja