CYCLE pres. Aleqs Notal (FRA) @ Peti Kupe

CYCLE pres. Aleqs Notal (FRA) @ Peti Kupe

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za CYCLE pres. Aleqs Notal (FRA) @ Peti Kupe, 01.10.2022. - 02.10.2022. u Peti kupe, Zagreb

CYCLE ulazi u novu jesensku klupsku sezonu s 51. partyem. Novi klub, novi koncept, ali ista politika. Dosadašnji CYCLE partiji bili su isključivo platforma za predstavljanje nekih od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, ali s novom sezonom i novim klubom malo mijenjamo koncept. Ove sezone predstavit ćemo vam neke od DJ za koje smatramo da predstavljaju najbolje iz europske i svjetske house/techno zajednice. Prvi gost je pariški DJ - Aleqs Notal!
Iako relativno mlad, Aleqs Notal je već DJ veteran s 20 godina iskustva u DJ boothu i top izdanjima za neke od najboljih labelova današnjice (Sistrum, Visions…). Percussion freak, kako sam sebe opisuje, njegovo svako novo izdanje prepuno je klupskih stvari za svaki dio večeri u kojima se jasno prepoznaju klasični utjecaji Detroita i Chicaga kombinirani s kompleksnim i melodičnim svijetom Ron Trent/Trinidadian Deep deep housea.
Kao DJ dugo je držao rezidenciju na Rinse FMu , a zadnjih godina ima redovne podcaste za razne platforme. Njegovi live setovi i podcasti nepogrešivo daju uvid u utjecaje koje jasno prenosi na produkciju – opskurni deep house dragulji, house klasici prošarani s organskim i živim perkusijama i deep Detroit techno pločama – uvijek beskompromisno i energično – točno onako kako mi to volimo.
Aleqs Notalu pridružit će se CYCLE domaćini Jan Kinčl i Matija Duić, a večer će otvoriti mladi, up and coming DJ Lovro Baletić.
Vidimo se!

Podijeli događaj: