Chui // KSET 45

Chui // KSET 45

location-iconKSET, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Chui // KSET 45, 09.12.2021. u KSET, Zagreb

U četvrtak, 9.12., naš dragi i već dobro poznati gost, Chui, će se vratiti na KSET-ovu pozornicu i čestitati Klubu 45. rođendan.
Chui je zagrebački space jazz rock bend koji hrvatsku glazbeno umjetničku scenu obogaćuje već skoro deset godina. Inspiriran znanstvenom fantastikom i strip kulturom, Chui avanturističkim duhom i poletom putuje kroz različite muzičke žanrove iako su njegovi korijeni duboko u jazzu. 80-s synthwave, Canterbury prog rock, razni stilovi elektronike, pa i hip hop ritmovi prilično su lako prepoznatljivi u repertoaru. Iza sebe imaju već pet albuma koje od početka prate izrazito dobre kritike popraćene s brojnim nominacijama i nagradama.
Na klavijaturama Chuija je Toni Starešinić, na saksofonu Vojkan Jocić, a ritam sekciju Chuija predstavljaju Ivan Levačić na bubnjevima i Konrad Lovrenčić na basu.
Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.
Na ulazu neće biti testiranja.
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

Podijeli događaj: