BRUCE SPRINGSTEEN tribute - BOSStria

[OTKAZANO] BRUCE SPRINGSTEEN tribute - BOSStria

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BRUCE SPRINGSTEEN tribute - BOSStria, 24.03.2023. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

BOSStria - Bruce Springsteen & The E Street Band tribute u ožujku stiže u Tvornicu kulture

Petak, 24. ožujka 2023. // Zagreb, Tvornica kulture

Zagreb, 14. veljače, 2023. – U petak, 24. ožujka 2023. godine, u Tvornicu kulture dolazi BOSStria, hvaljeni tribute bend Bruceu Springsteenu & The E Street Bandu. Sedmeročlani austrijski bend svojim će uvježbanim izvedbama publici prenijeti glazbu i energiju obožavanog i jedinstvenog The Bossa.

 

BOSStria - Bruce Springsteen & the E-Street Band Tribute (Austria)

https://www.youtube.com/watch?v=Xuc9LsEOh5g

 

BOSStriu čini čak sedam članova - Kristian Wyatt, glavni vokal, gitarist i svirač usne harmonike, glavni gitarist Bernd Leski, Barbara Sackl Zwetti na saksofonu, perkusijama i back vokalu, basist i back vokal Bernd Sackl, bubnjar Martin Sackl, Mario Pichler na klavijaturama, Hammondovim orguljama, harmonici i back vokalu te Peter Weiss na klaviru. Usvirani bend nastojat će rekreirati zvuk i atmosferu kakva se doživljava na koncertima jednog od najvećih autora i glazbenika svih vremena kako bi publici približio iskustvo kakvo se može doživjeti na koncertu The Bossa. Na svojim koncertima fokusiraju se na neke od najupečatljivijih legendarnih točaka karijere Brucea Springsteena i njegovog The E Street Banda, pa u koncept svoga nastupa uklapaju najsjajnije trenutke kao što su oni s povijesnih turneja ''Born To Run'' iz 1975. godine, ''Darkness'' iz 1978., koja slovi kao njegova najbolja turneja, ''Born In The U.S.A.'' turneje iz 1984. godine, koncertno finale turneje ''Reunion'' iz 2000. godine u Madison Square Gardenu te turneje ''River'' iz 2016. godine.

 

BOSStria - Atlantic City - Bruce Springsteen Tribute Band (Austria)
https://www.youtube.com/watch?v=VMKbjgrbSC4

 

Bruce Springsteen jedan je od najplodnijih i najvećih glazbenika svih vremena. Svoj je posljednji, dvadeset i prvi studijski album ''Only the Strong Survive'' objavio u studenom 2022. godine za Columbia Records. Album čini 15 emotivnih obrada soul pjesama šezdesetih i sedamdesetih godina koje je Bruce snimio kako bi odao počast glazbenicima koji su mu bili najvećom inspiracijom tijekom karijere. Uvodna je pjesma ''Only The Strong Survive'', a na albumu se mogu naći pjesme poput ''Sun Ain't Gonna Shine Anymore'', ''Soul Days'', ''Nightshift'', ''When She Was My Girl'' i druge.

Springsteen i njegov The E Street Band godinu su započeli maratonskim koncertima po Americi, a europska im turneja počinje u travnju. Najveće će fanove 24. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture za to nabrijati i pripremiti tribute bend BOSStria koji će vjerno izvesti njegove hitove: ''Born In The U.S.A.'', ''I'm On Fire'', ''Out In The Street'', ''Glory Days'', ''Drive All Night'', ''Hungry Heart'', ''Sherry Darling'' i mnoge druge.

Ulaznice pronađite u pretprodaji po cijeni od 15 eura do 05.03. Od 06.03. do dana koncerta cijena je 17 eura, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 20 eura. Pronađite ih u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr.

Podijeli događaj: