Borut Cvajner & Mimi @ Peti Kupe

Borut Cvajner & Mimi @ Peti Kupe

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Borut Cvajner & Mimi @ Peti Kupe, 09.04.2022. - 10.04.2022. u Peti kupe, Zagreb

Uz atraktivna inozemna gostovanja, Peti Kupe bit će posvećen i domaćoj plesnoj sceni. Prostor će biti otvoren kako za nova svježa lica, tako i za provjerena imena koja su već ostavila pečat u domaćem clubbingu. Dvojicu takvih majstora, k tome i zaljubljenika u vinile, ugostit ćemo već 9. travnja.
Puljanin Boris Cvajner zaljubio se u glazbu već kao osmogodišnjak kad ga je otac, veliki kolekcionar, odveo kupiti prvu ploču. Prijelomnom za odluku o bavljenju DJ-ingom pokazala se pobjeda na turntable natjecanju u Padovi, a potom su uslijedile nebrojene svirke po Hrvatskoj, Italiji i Berlinu. Borut se danas voli okušati u raznim žanrovima, no uvijek zadržavajući svoj stil bez podilaženja publici i trendovima.
Na vinilima ustraje i Mimi, prepoznatljivo lice zagrebačkog noćnog života. Na plesnom podiju još od 90-ih, tek 2010. okuao se i kao promotor i to kao jedan od osnivača Ekstrakta, jednog od najagilnijih domaćih kolektiva. Eklektičan u svom izražaju, voli istraživati i rubne oblike plesne glazbe, a svojim izborom i tehnikom svrstao se među najuglednije domaće DJ-e.
Borut Cvajner
https://soundcloud.com/borut-cvajner
Mimi
https://soundcloud.com/mimi

Podijeli događaj: