BOMBON - Electronic Music & Performance Show

BOMBON - Electronic Music & Performance Show

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BOMBON - Electronic Music & Performance Show, 26.10.2024. - 27.10.2024. u Peti kupe, Zagreb

Nakon fantastične atmosfere i mnogobrojnih odličnih povratnih reakcija publike koji su partijali na prvom BOMBONU u Petom Kupeu (25.5.), nastavljamo dalje s drugim eventom na istom mjestu. Lineup otkrivamo uskoro, a do onda nudimo opciju kupovine "blind ulaznica" po najjeftinijoj cijeni. Prvih 20 sretnika može kupiti blind ticket, a nakon prodaje prvih 20 blind ulaznica, cijene rastu...

BOMBON - Electronic Music & Performance Show - show s raznim performerima koji će plesati i izvoditi akrobacije u ritmu elektronskih prerada poznatih hitova te house i techno glazbe koja će rasplamsati atmosferu na ovom jedinstvenom eventu. Da skratimo - party je k'o bombon. Vidimo se na Bombonu!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.