Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb),

[OTKAZANO] Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb),

location-iconPeti kupe, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb),, 13.10.2022. - 14.10.2022. u Peti kupe, Zagreb

Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb), 13.10. od 21h

Oddisee je glazbenik i rapper afroameričkog i sudanskog porijekla iz Washington DC, a trenutno živi i radi u Brooklynu. Ovo će mu biti drugi dolazak u Zagreb, 2017 je gostovao u Garden Brewery u sklopu Red Bull Music Academy sessions. Dolazi u pratnjo svojeg dugogodišnjeg banda Good Compny.

Oddisee s obitelji već nekoliko godina ljetuje u Hrvatskoj, točnije u Žaboriću pored Šibenika i jako voli našu zemlju koja ga ponekad podsjeća na ljetovanje s ocem u Sudanu. Želio je upoznati i ostatak regije i zbog toga smo se odlučili na kraju njegove turneje dodati datume po Balkanu: 12. listopada je u Ljubljani, 13. u Zagrebu, 14. u Sarajevu, 18. u Skopju, a svoju veliku europsku turneju završava 19. listopada u Bitef Art Caffeu u Beogradu u sklopu poznatog serijala Musicology Sessions.


Oddisee Tiny Desk nastup

Podijeli događaj: