Blackout Classics present Skratch Bastid (Toronto)

Blackout Classics present Skratch Bastid (Toronto)

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Blackout Classics present Skratch Bastid (Toronto), 21.10.2023. - 22.10.2023. u Peti kupe, Zagreb

Fenomenalni kanadski DJ, Skratch Bastid pridružuje se proslavi Phat Phillijevog 48. rođendana na prvom izdanju Blackout Classics-a u Petom Kupeu!

Legendarni domaći Hip-Hop event Blackout Classics dogodit će se po prvi put u novom zagrebačkom klubu Peti Kupe i to u subotu 21. listopada s početkom u 23h. Osim globalne proslave 50 godina Hip-Hopa, Blackout Hip Hop organizacija ove godine slavi 30 godina postojanja od kada su prijatelji Frx i Phat Phillie 17.11.1993. godine startali svoju radijsku emisiju Blackout na nekadašnjem Radiju 1. Tom prigodom u Zagreb dolazi nevjerojatni kanadski DJ Skratch Bastid koji će svojim vrhunskim vještinama i pomno odabranom glazbenom selekcijom po drugi put zabavljati zagrebačku publiku.

Skratch Bastid, rođen u Bedfordu (Nova Scotia) kao Paul Murphy, svoju je DJ karijeru započeo davne 2001. godine te je počeo plijeniti pažnju već od samog starta i to čuvenim nastupom na Scribble Jam hip-hop festivalu u Cincinnati-u, na kojem je zaradio ovacije nevjerovatnom scratch tehnikom na kompoziciji The Imperial March iz filmske franšize Star Wars. Već dvije godine kasnije na istom festivalu odnio je pobjedu što mu je osiguralo odskočnu dasku u DJ svijetu. No ipak, usprkos konkurenciji svoje vještine i stečeni status uspješno brani 2004. i 2007. godine kada iznova odnosi prvo mjestu na tada najvećem američkom hip-hop festivalu.
 

Skratch Bastid je najdraži DJ i jedan od najboljih prijatelja legendarnog DJ Jazzy Jeffa i njegov nastup u subotu 21.10. u Petom Kupeu sa velikim nestrpljenjem očekuje veliki broj domaćih fanova. Lokalni support dati će plejada sjajnih DJ-a predvođenih slavljenikom Phat Phillijem koji točno tu večer slavi 48. rođendan. Biti će tu i članovi Hrvatske Funk Delegacije Soul Bader i Brat Slipmat poznatiji kao Soul Brothers te DJ Odie, pionir šibenske Hip-Hop scene,  DJ koji trenutno živi i radi između Hrvatske i Njemačke.

Podijeli događaj: