BATUSHKA + BELPHEGOR  02.12.2021. Boogaloo, Zagreb

BATUSHKA + BELPHEGOR 02.12.2021. Boogaloo, Zagreb

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BATUSHKA + BELPHEGOR 02.12.2021. Boogaloo, Zagreb, 02.12.2021. u Klub Boogaloo, Zagreb

METAL ATRAKCIJA BATUSHKA PONOVO DOLAZI U ZAGREBAČKI BOOGALOO 02.12.2021. I DOVODI SA SOBOM BELPHEGOR I JOŠ TRI METAL BENDA

Nakon nezaboravnog nastupa poljske metal atrakcije Batushka prije četiri godine u prepunom zagrebčkom Boogaloo, se Batushka vrača na „mjesto zločina“ sa svojom novom crnom liturgijom i to u četvrtak 02.12.2021., a sa sobom dovodi još četiri metal benda, Belphegor, Diabolical, Almost Dead i Impalation.

Batushka najavljuje poseban spektakl koji će se sastojati od njihovih starih materijala kao što najavljuju i dio novog materijala. Također najavljuju prodaju posebnog izdanja koje će se prodavati samo tokom ove turneje i neće biti dostupno na digitalnoj distribuciji niti će kasnije biti reizdan.

Samo tjedan dana prije početka turneje, našoj metal publici dobro poznati austrijski black/death metalci Belphegor će premijerno predstaviti svoj novi album koji će objaviti poznata metal izdavaćka kuća „Nuclear Blast“, tako će svi koji posjete ovu turneju biti prvi koji će uživo čuti njihovo novo remek djelo. Od 1993. godine Belphegor isporučuju svoj odabrani dijabolički metal, a jedan za drugim, su ih njihovi albumi doveli do samog vrha black/death metal scene. Tekstovi benda neumorno istražuju najmračnije teme, demonologiju, čarobnjaštvo kao i samog vraga.

Neposredno prije ova dva headlinera na pozornicu će izaći još jedan veteranski bend, švedski Diabolical koji nakon četvrt stoljeća oživljavaju poseban set, u sklopu proslave svoje 25 godišnjice. Netom prije turneje Diabolical će objaviti novi materijal u obliku posebnog jubilarnog EP-a, što će biti njihov prvi materijal objavljen od hvaljenog albuma “Eclipse” iz 2019. Često opisivani kao "zacrnjeni death metal", Diabolical donose posebno iskustvo uživo i prikaz glazbenog umijeća kakvo ima vrlo malo suvremenih metal bendova.
Kao uvod u ovaj metal spektakl će nastupiti američki Almoust Dead i švedski Ipalement.
 
Početak koncerta najavljen je za 18:00 sati a cijena ulaznice u preprodaji iznosi: akcijska cijena do ponedeljka 04.10.2021. će iznositi 180 kn, od 05.10.2021. će ulaznice koštati 200 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 220 kn.

Covid 19 mjere će biti usaglašene sa trenutnim mjerama u periodu kada će se koncert održati.

Podijeli događaj: