BATUSHKA + ARKONA

BATUSHKA + ARKONA

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BATUSHKA + ARKONA, 02.10.2023. - 03.10.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

METAL ATRAKCIJA BATUSHKA PONOVO DOLAZI U ZAGREBAČKI BOOGALOO 02.10.2023. I DOVODI SA SOBOM ARKONU I AETERNAM

Nakon tri godine nam se u ponedeljak 02.10.2023. u zagrebački Boogaloo vraća poljska metal atrakcija Batushka! Prije pet godina je Batushka u prepunom zagrebčkom Boogaloo održala svoj prvi koncert u Hrvatskoj o kojem se i dan danas priča, da bi se prije dvije godine vratili i ponovili svoju crnu metal liturgiju. Ovo će biti njihov treći posjet Hrvatskoj, a s njima dolazi ruska folk metal atrakcija Arkona i kanadski oriental symphonic  death metalci Aethernam.

Batushka je metal fenomen koji je pomaknuo granice performansa i spojio kazalište, black metal i liturgiju. Njihovi nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jer nisu samo metal svirke već prava kazališna crna liturgija. Upravo su se vratili s prekooceanskih turneja po SAD-u, Meksiku i Japanu, Batushka su jači nego ikada, spremni svojim europskim hodočasnicima održati svoju crnu liturgiju.

Nakon pet godina se pagan metal institucija Arkona konačno vraća sa svojim zloslutnim devetim studijskim albumom, Kob’, koji će biti objavljen 16. lipnja 2023. preko Napalm Recordsa. Još jednom, glazbenici zaranjaju u duboka, mračna područja filozofije pjevačice Mashe Scream i pogleda na budućnost modernog postojanja čovječanstva dok svoju glazbu stvaraju u svjetlu poganskih tradicija. S osam albuma iza sebe i više milijuna streamova s više platformi, osam novih pjesama na Kob’u otkriva drugu stranu benda, tvoreći sljedeće poglavlje u njihovoj diskografiji.

Kao gosti će na ovom metal spektaklu nastupiti kanadski oriental symphonic death metalci Aethernam koji promoviraju svoj hvaljen najnoviji album “Hier of the Rising Sun”

Prvih dvijesto ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 26 €, zatim će ulaznice koštati 30 €, a na dan koncerta 34 €.

BATUSHKA

https://www.facebook.com/Batushkaband

ARKONA

https://www.facebook.com/arkonarussia

AETERNAM

https://www.facebook.com/aeternammetal

 

Podijeli događaj: