Asian Dub Foundation

Asian Dub Foundation

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Pretprodajna ulaznica / Pre-sale ticket

1.50 EUR

30.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Asian Dub Foundation, 15.11.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

Legendarna engleska grupa Asian Dub Foundation ove godine obilježava 30. obljetnicu djelovanja. U sklopu slavljeničke turneje Asian Dub Foundation nije zaobišao Zagreb, gdje će održati koncert u petak 15. studenog 2024. u klubu Boogaloo! Miljenici domaće publike, posljednji samostalni koncert u Zagrebu imali su davne 2001., da bi nakon toga svirali uglavnom po festivalima i to češće na obali, nego u metropoli. Stoga je ovaj samostalni zagrebački nastup, zakazan na jesen, prava prilika da se u cjelovečernjem koncertu osjeti njihova puna snaga.

Asian Dub Foundation obilježava 30 godina karijere i aktivizma, koje su ispunjene nezaboravnim koncertima diljem svijeta, devet studijskih albuma uz brojne legendarne suradnje. Ovu 2024. Asian Dub Foundation nastavit će pisati vlastitu povijest i to na Europskoj turneji u sklopu koje dolaze u Hrvatsku!

Ulaznice za Asian Dub Foundation za one najbrže u prodaji su po early-bird cijeni od 25 eura, nakon čega cijena u pretprodaji raste na 30 eura, dok će na dan koncerta, ako ih ostane, cijena ulaznica biti 35 eura.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.