Amira Medunjanin - Arena

Amira Medunjanin - Arena

location-iconArena Zagreb, Zagreb

Amira Medunjanin - Arena

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Amira Medunjanin - Arena, 08.06.2023. u Arena Zagreb, Zagreb

Amira Medunjanin najavila koncert pod nazivom “Gdje pjesme nose ljudska lica” u Areni Zagreb 8. lipnja 2023.!

Nakon brojnih poznatih domaćih, ali i svjetskih pozornica, Amira Medunjanin najavljuje koncert uz suradnju Simfonijskog orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Jurice Petrača u Areni Zagreb. Koncert će se održati 8. lipnja ove godine, a ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entrio.

Jedna od najpoznatijih vokalnih solistica, čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku, publici će predstaviti tradicijske i autorske kompozicije iz bogate glazbene palete. Od prvog studijskog albuma “Rosa” iz 2003. godine, objavila je više od deset nosača zvuka i u prethodnih 20 godina dobila je mnoga priznanja diljem svijeta za promociju kulturne baštine. Također, za najbolju žensku vokalnu izvedbu i najbolji world music album dobitnica je nagrade Porin.

Već uveliko poznata po svojoj izvanrednoj izvedbi, Amira se ističe i jedinstvenom emocijom kojom pristupa glazbi općenito, a zbog upečatljivog vokala nerijetko je uspoređuju s divama poput Cesarie Evore i Billie Holiday.

Amira Medunjanin od samih početaka traži odgovarajući pristup tumačenju i predstavljanju tradicijske glazbe, i pokušava se usredotočiti na onaj dio naše umjetnosti iz perspektive modernoga svijeta koji nas okružuje. Kroz rad s internacionalnim umjetnicima, kao što su Jordi Savall, Trondheim Solistene, Cappella Amsterdam, i mnogobrojnim koncertima koje je održala, uspješno predstavlja kulturu s ovih prostora, odnosno tradicijsku glazbu na World Music sceni.

Na velikom zagrebačkom koncertu Amira će uz pratnju Simfonijskog orkestra ugostiti i druge vrhunske glazbenike s kojima surađuje posljednjih godina, a ulaznice za ovo jedinstveno koncertno druženje kreću u prodaju 1. ožujka u 12 sati putem sustava Entrio.

VAŽNE INFORMACIJE

  • Djeca do 7 godina starosti ulaze besplatno, isključivo ukoliko sjede na tribinama u krilu roditelja.
  • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na preuzimanje gratis ulaznice, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za preuzimanje vaših ulaznica, kontaktirajte nas ISKLJUČIVO na e-mail adresu: [email protected]
  • VAŽNO - zbog specifičnog procesa kontrole ulaza, sve ulaznice kupljene online putem www.entrio.hr potrebno je obavezno ispisati na laserskom pisaču - u suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.
  • Kupci ulaznica za sektore VIP Salon i VIP Loža ostvaruju zasebnu ugostiteljsku uslugu unutar sektora, kao i mogućnost parkinga unutar kompleksa dvorane.
  • U koncertni prostor ZABRANJENO JE unošenje kišobrana, oštrih predmeta, parfema, upaljača i dr. Nije dozvoljeno unošenje profesionalne foto i video opreme. 

Podijeli događaj: