Alt pop senzacija Reyko premijerno u Hrvatskoj!

[OTKAZANO] Alt pop senzacija Reyko premijerno u Hrvatskoj!

location-iconPeti kupe, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Alt pop senzacija Reyko premijerno u Hrvatskoj!, 10.05.2023. u Peti kupe, Zagreb

Španjolska alt pop senzacija Reyko premijerno stiže u Hrvatsku, točnije u zagrebački Peti kupe! U rokovnike ili pak neku od aplikacija na pametnim telefonima valja pribilježiti petak, 10. svibnja. Early bird ulaznice po cijeni od 14 eura su u prodaji preko sustava Entrio, nakon će cijena biti 17 eura, a na ulazu će, ako ih ostane, koštati 20 eura.


Reyko je DIY alt / dream / electro pop bend nastao 2015. u Španjolskoj. Ovaj duo se zatim preselio u London, a čine ga vokalistica Soleil i multiinstrumentalist i producent Igor. Zanimljivo je da je Igor bio profesionalni tenisač prije no što se odlučio za glazbenu karijeru. Bend kao uzore i inspiraciju navodi imena kao što su Billie Holiday, Lana Del Rey, Weeknd, Lorde, Portishead i Manu Chao. Prije izdavanja 2020. svog albuma prvijenac koji se, pogađate, zove Reyko, izbacili su nekoliko singlova koji imaju višemilijunske preglede na youtubeu. Ovaj album se opisuje kao “prekrasna mješavina raznih utjecaja”, od španjolske glazbe do nekih new age futurističkih zvukova. Godine 2021. izdali su svoj drugi album Pulse, a vrijedi istaknuti da su radili glazbu za Netflixove serije House of Flowers i Toy Boy, kao i za seriju Cruel Summer, kao i za neke vrlo popularne reklame. Početkom 2023. izdali su treći album Fantasia s pjesmama na engleskom i španjolskom u kojem sve pršti od eklekticizma, a na njemu se može pronaći i pokoji instrumental. Kako to sve skupa zvuči moći ćete saznati i doživjeti 10. svibnja u Petom kupeu!


https://www.facebook.com/reykomusic

https://www.youtube.com/watch?v=4E7akIu9zEM

https://www.instagram.com/reykomusic/?hl=en

https://open.spotify.com/artist/1asECxd7DPIjTLu8NTc3ZA

Podijeli događaj: