Alen Vitasović - 30 godina karijere! Gost: Šajeta!

Alen Vitasović - 30 godina karijere! Gost: Šajeta!

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Alen Vitasović - 30 godina karijere! Gost: Šajeta!, 13.04.2024. - 14.04.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

Sve je konačno spremno! Grande Alen vraća se u Boogaloo! Povod? 30 godina karijere. Alen nabrijaniji nego ikad jer tri desetljeća nikako nisu malo. A i vrijedi ih obilježiti, baš onako kako on zaslužuje, u alenovskom stilu. Kad je tomu toku, kao gost nameće se jedno ime: megakultni Šajo, Alenov suborac još tamo iz 90-ih. Sprema se još pokoje iznenađenje. Kakva će to biti noć, dragi prijatelji! U svoje mudre telefone upišite 13. travnja (subota). 

Alen je bio vrlo stvaralački plodan zadnjih nekoliko godina pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”, a uslijedili su “Dopri oči”, “Tone livi” i “On ni doša”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, "Niš mi se ne da" i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe, pogotovo ako je bio na Ča-val koncertu u Boogaloou 2019. Uostalom, tko još ne zna za kultnu ALEN TE GLEDA majicu ili da nije popio Duplog Alena? Ma dajte, molimo vas.
Koncert kao i uvijek podupiru Klub studenata Istre Mate Balota. VAŽNA NAPOMENA: Oradama je ulaz strogo zabranjen, grudnjaci su ok.

Podijeli događaj: