2nd Anniversary w/ Gerd Janson, Sedef Adasi, Pepi, Zuza

2nd Anniversary w/ Gerd Janson, Sedef Adasi, Pepi, Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

2nd Anniversary w/ Gerd Janson, Sedef Adasi, Pepi, Zuza

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 2nd Anniversary w/ Gerd Janson, Sedef Adasi, Pepi, Zuza, 23.03.2024. - 24.03.2024. u Peti kupe, Zagreb

Vrijeme leti i prošle su već dvije godine otkako je počela duga vožnja Petog Kupea bespućima plesne glazbe. Vrijeme je zato za veliku proslavu drugog rođendana 23. ožujka. U Kupe se tom prigodom vraća jedan od najcjenjenijih DJ-a u svijetu housea i techna te prijatelj kluba Gerd Janson, a slavljeničke note odašiljat će i Sedef Adasi, sjajna njemačka DJ-ica i protagonistica važnih svjetskih pozornica.

Već smo se mogli uvjeriti čime rezultira strast Gerda Jansona za traganjem po nepreglednom moru prvenstveno underground produkcije. Lajtmotiv "glazba bez žanra" okosnica je Gerdovih setova tijekom cijele karijere. House i techno su temelji od kojih polazi, ali redovito se mogu čuti mnogi, često na prvi pogled nepovezani stilovi: funk, synth pop, industrial... Uživa veliko poštovanje drugih DJ-a, ali i najokorjelijih muzičkih kritičara i cinika, kao osoba, ali i DJ koji niti jednu stvar u svom setu ne pušta olako, niti svoju publiku podcjenjuje prolaznim konfekcijskim hitovima.

Sedef Adasi svoju je reputaciju izgradila ne samo kao jedna od najboljih njemačkih selektorica klupske glazbe već i njegujući lokalnu zajednicu. Pokretanjem klupske večeri HAMAM Nights u rodnom Augsburgu, Sedef je u City Clubu uz dovođenje uglednih gostiju stvorila inkluzivno i sigurno mjesto potičući interkulturalnost i raznolikost. Usporedo s tim, gradila je globalnu karijeru i postala rezidentica minhenskog Blitza i berlinskog Panorama Bara, ali i sudionica događanja kao što su Glastonbury i Boiler Room. U svojim setovima elegancijom i lakoćom skače između euforičnog techna, nabrijanih house klasika, space disca i oštrog electra.

Euforična atmosfera, kakvu nam je već u dva navrata podario Gerd Janson, te jedinstven i energičan zvuk Sedef Adasi, jamstvo su savršene rođendanske proslave koju će zaokružiti i domaćini Pepi Jogarde i Antonio Zuza.

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.