15 godina Zbeletrona: NIKS, ferrari rot, Elena Mikac & Doxia

15 godina Zbeletrona: NIKS, ferrari rot, Elena Mikac & Doxia

location-iconPeti kupe, Zagreb

15 godina Zbeletrona: NIKS, ferrari rot, Elena Mikac & Doxia

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 15 godina Zbeletrona: NIKS, ferrari rot, Elena Mikac & Doxia, 20.04.2024. - 21.04.2024. u Peti kupe, Zagreb

Zbeletron slavi 15. rođendan! 15 godina neumorno organiziramo razne evente poput radionica, Lezbijade, dodjele nagrada LOTY i partija, pružamo podršku ostalim kolektivima i inicijativama u želji da kreiramo sadržaje za LGBTIQ+ zajednicu te na taj način pomognemo vidljivosti i ravnopravnosti.

Sve ovo ne bi trajalo 15 godina da nije bilo i vaše podrške i na tome vam hvala. Zajedno smo stvorili 15 godina divnih uspomena, nekih fotografija kojih se danas sramimo, (ne)sportskih uspjeha, ali i novih prijateljstava i ljubavi.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na ovoj okrugloj proslavi, 20. travnja u Petom Kupeu. Da proslavimo kako spada, odlučile smo se još jednom vratiti u dane kad su Zbeletronima odjekivali isključivo elektro beatovi. Ugostit ćemo dvije inozemne DJ-ice kojima je ovo zagrebački debut, a koje će vas uz podršku domaćih snaga odvesti na glazbeno putovanje od kojeg će vam otkucaji srca biti jači, a plesni pokreti brži!

Glazbeni program:
NIKS
ferrari rot
Elena Mikac
Doxia

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Podijeli događaj: