REPETITOR @ Tvornica Kulture

REPETITOR @ Tvornica Kulture

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za REPETITOR @ Tvornica Kulture, 08.07.2022. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

REPETITOR PONOVNO U ZAGREBU NA VELIKOM OPEN AIR KONCERTU!

Jedan od najjačih regionalnih alternativnih rock bendova vraća se u Zagreb.
Moderni Garage Rock Punk trio održat će veliki open air koncert u prostoru zagrebačkog Hala Parka 8.7. s početkom u 20:30 sati.
REPETITOR, koji već sedamnaest godina zastupa regionalnu rock scenu širom Europe poznat je po svojim visoko energetskim nastupima i upečatljivom soničnom valu koji proizvodi pojavom na pozornici. Oni su svakako jedan od najznačajnijih i najboljih izdanaka suvremene beogradske garage rock scene.
Od osnutka benda 2005. godine, preko prvog albuma “Sve što vidim je prvi put“ iz 2008. do hvaljenih "Dobrodošli na okean", „Gde ćeš“ i posljednjeg „Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“ , Repetitor je postao jedan od najprodornijih bendova s ovih prostora, a mnogobrojni singlovi poput "Opet jak", "U pravom trenutku" ili pak "Suženi snovi", „Kost i koža“, „Kroz vetar“ sami za sebe govore o snazi i sazrijevanju benda.
Svoj utjecaj redovito šire na koncertima po regiji, ali i cijeloj Europi te na mnogobrojnim festivalima kao što su Sziget, Exit, SuperUho, INmusic, Eurosonic, Europavox.. i drugim
REPETITOR sačinjavaju:
Milena Milutinović (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal).

“Natjeraju vas da se iznova zaljubite u gitarski rock i trenutno su vjerojatno najbolji gitaristički bend na planeti. Oni su Nirvana 21. stoljeća koja je došla spasiti rock.”(John Robb, Louder Then War)

“Lako najuzbudljiviji bend koji sam vidio tijekom cijelog festivala bili su Repetitior, noise-core trio u METZ kalupu, samo siroviji, glasniji i pet puta bjesniji…” (Marc Burrows, Drowned In Sound)

“Kaotično je, a oni su ljuti – ne glumeći to zbog glazbe, oni su stvarno jebeno ljuti.” (Lauren Down, The Line of Best Fit)

08.07.2022. Hala Park pretvara se u otvoreni sonični hram za sve hodočasnike i štovatelje rocka.

Podijeli događaj: