###, 7AM i Lelee // KSET

###, 7AM i Lelee // KSET

KSET, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za ###, 7AM i Lelee // KSET, 30.09.2021. u KSET, Zagreb

Nakon preduge tišine u kotlovnici, koncertnu sezonu KSET-a, 30.9., otvaraju ###, 7AM i Lelee.


Kao jedan od najistaknutijih i najkreativnijih bendova domaćeg undergrounda ### po prvi put dolazi ispuniti prostor ovoga kluba i tvoje bubnjiće svojim zvučnim zidom buke! Grupa s imenom koje se ne može guglati, koji se ne obazire na trendove već konstantno eksperimentira i mijenja način na koji stvara, poznati po tome da albume ne snimaju na klasičnim lokacijama već u prostorima poput bivše Željezare u Sisku, kina u Beogradu ili Tvornice električnih žarulja u Zagrebu, a za koncerte obično biraju bizarna mjesta poput WC-a Medike ili krova SKWHAT-a, povodom izlaska novog albuma, nove priče, po prvi puta dolazi u KSET.
Predstavit će dio novog materijala i dizajn novog mercha čime će najaviti izlazak prvog full length albuma “Nasilno”. Ako ih nikad do sada nisi uspio uloviti na koncertu uživo, toplo ti preporučamo da dođeš jer ne ćeš požaliti, ali ćeš ostati GLUHI OD BUKE I SLIJEPI OD STROBOSKOPA.

### (pronounced by hitting a random object three times) je četveročlani instrumentalni noise rock bend koji postoji od 2012. godine i dolazi iz Siska. Čine ga Sven Sorić (gitara), Jurica Zrnc (gitara), Goran Nježić (bubanj) i Anja Tkalec (bass). Bend uspješno spaja glazbu, ljubav prema filmu uz pomoć B.A.K.A kolektiva i dizajnersku komponentu benda kroz This Town Needs Posters (DIY tisak, coveri, plakati).
https://d-d-d.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/dRdRdR-189002591246840
https://www.instagram.com/taraba_taraba_taraba/

https://www.muzika.hr/albumi/uzvodno/
https://www.muzika.hr/.../potvrda-jednog-od.../
http://www.hellycherry.com/.../fotona-horda-svjetlo-ep...
https://www.soundguardian.com/.../muscol/1/1598-/2518-olovo

7AM je Slovensko/Njemački rock trio koji sačinjen od gitarista Mice, basistice Anabel i ritam mašine. Da te to ne zavara, ovo je jedan od onih bendova koji sa all-killer-no-filler stavom usavršavaju alternativni rock kakvog su u 90-ima prašili Dino Jr, Pumpkinsi ili Sonic Youth. Gitare su debele i prljave, solaže isto tako, sve to upotpunjeno sanjivim ženskim vokalom. Ovo je bend koji DIY pristup shvaća ozbiljno, od snimanja do izrade mercha i kazeta. Glasnoća se podrazumijeva.
https://sevenamband.com/
https://www.facebook.com/7AMtheband/
https://sevenamsevenam.bandcamp.com/

Baziran u Ljubljani, Lelee je post-punk/power pop trio svjetskog zvuka i pozadine koji sačinjavaju Jelena Rusjan (iz Srbije) na basu i vokalima, Damjan Manevski (Makedonija) na gitari te Jan Kmet (Slovenija) na bubnju. U žanru sklonom jednostavnosti ovo je bend koji ulaže "ono malo ekstra", što ih izdiže iznad mora lokalnih kopija. Pjesme su dinamične, gitare zvone, vokali prepliću srpski i makedonski jezik, a melodije su im razrađene i promišljene, punk žestina koegzistira sa pop hookovima.
https://m.facebook.com/leleeband/
https://lelee.bandcamp.com/album/uka-bije-pumpa
https://instagram.com/leleeband

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora