ZAPAD: ZG x4 NAJBOLJI' sat i kusur Stand-Up by Pedja Bajović

ZAPAD: ZG x4 NAJBOLJI' sat i kusur Stand-Up by Pedja Bajović

location-iconMjesni odbor Donja Kustošija, Zagreb

More about the event

Get your tickets for ZAPAD: ZG x4 NAJBOLJI' sat i kusur Stand-Up by Pedja Bajović, 02.12.2023. in Mjesni odbor Donja Kustošija, Zagreb

Ulaz je besplatan, a izlaz se plaća! :) Predstava u sali Mjesnog odbora Donja Kustošija (Zagrebačka cesta 88) imat će besplatan ulaz, uz obaveznu rezervaciju putem web platforme Entrio. Također, publika se upućuje na donaciju nakon predstave, za potrebe pokrivanja troškova produkcije; preporučeni iznos je 5€. Naravno, nitko se neće buniti ako je donacija i veća! :) 

- Jesam stand-up komičar iz Zagreba, ali ne baš i zagrebački. Zadnjih desetak godina sam bio više po svijetu nego tu! Zato sam odlučio vratiti se u svoj grad na velika vrata, ali ona - vanjska! Ovaj svoj Best Of ću ponuditi u Sesvetama, Novom Zagrebu, Donjoj Kustošiji i na kraju - na Sljemenu. Centar će me morati još malo pričekati!, u svojoj je najavi za medije rekao Pedja Bajović, pionir i veteran naše stand-up komedije.

Sve je to najbolje opisati brojkama: u nepunih 19 godina aktivnog bavljenja komedijom s nogu, Pedja je svojim nastupima obišao 40 zemalja svijeta i u njima preko 350 gradova! Pored nastupa na našem jeziku, specijalizirao se i za one na engleskom te se upravo vratio s turneje koja je uključila Island, u tri baltičke zemlje i Poljsku. Nakon njih, a prije odlaska na svoju makedonsku turneju, ovaj komičar je odlučio obići Zagreb - s istoka, juga, zapada, a onda i - sjevera!

Ovo je najkonkretnija predstava stand-up komedije našeg govornog područja. Razlog je jednostavan: u njoj je ono najbolje iz prvih 15 godina karijere unutar kojih su nastale tri tematske predstave: S NOGU*, MUŠKARAC i ROK TRAJANJA, a ni komičar nije loš!

U druženju nazvanom NAJBOLJI’ sat i kusur, Pedja Bajović daje garanciju za odličnih sat vremena, a ovaj “kusur” prvenstveno zavisi od publike. Dosadašnje najkraće trajanje bilo je sat i 37 minuta!

Pa, izvol’te…

Share event: