ZABRANJENO PUŠENJE - 40 GODINA

ZABRANJENO PUŠENJE - 40 GODINA "DAS IST WALTER" @ KAŠTEL

location-iconKaštel, Pula

ZABRANJENO PUŠENJE - 40 GODINA

Tickets / services / products

Price

Quantity

Ulaznica

1.50 EUR

25.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

More about the event

Buy tickets for ZABRANJENO PUŠENJE - 40 GODINA "DAS IST WALTER" @ KAŠTEL, 14.08.2024. - 15.08.2024. in Kaštel, Pula

Na pulskom Kaštelu, 14. kolovoza 2024 od 21,30 sati, Zabranjeno pušenje obilježava 40 godina od izdavanja prvog albuma “Das ist Walter”

“Zenica Blues”, “Selena, vrati se, Selena”, “Anarhija All Over Baščaršija”, “Šeki is on the Road Again” i ostali vječni hitovi, nastali su samo na tom prvom albumu koji je posveta Walteru, ilegalacu iz 2. svjetskog rata, simbolu otpora fašistima koji je poginuo 1945. godine na dan oslobođenja Sarajeva.

Svojim revolucionarnim pogledom i idejama, Zabranjeno pušenje je još davne 1980.godine, unijelo novu energiju i pravac u glazbu, ali i u društvo. Od tada do danas, nakon dvanaest studijskih i šest live-kompilacijskih albuma, Zabranjeno pušenje održava nivo kvalitete i energije istim, ako ne i boljim nego na početku.

Na velikom open air koncertu, 14.8. na pulskom Kaštelu, očekuje nas pravi spektakl i pokoje iznenađenje! Zabranjeno pušenje provest će nas kroz najbolje od najboljeg. Tako će se na listi uz Waltera, sigurno naći omiljeni nam i dobro poznati likovi poput Pišonje i Žuge, Fikrete, Guzonjinog sina, Ibre, Halida i djevojčica kojima miriše koža.

Vrhunsku i dobro uhodanu postavu čine Davor Sučić aka Sejo Sexon, Robert Boldižar Robi, Toni Lović, Branko Trajkov Trak, Dejan Orešković Klo i Anđela Zebec. Noviji dodatak ekipi je talentirani skladatelj i svirač usne harmonike, višestruki dobitnik Porina, Tomislav Goluban.

Svoje ulaznice za veliki open air koncert Zabranjenog pušenja, osigurajte još danas i pridružite im se na ovom velikom slavlju!

Ulaznice po cijeni od 25 eura su u prodaji preko sustava Entrio.hr, Tisak media, i poslovnicama Entrio.hr.

Share event: