Zabok: Ivica Lazaneo -

Zabok: Ivica Lazaneo - "Šta ti misliš sa svojim životom?" Stand-up Com

location-iconPOU Zabok (Kino Zabok), Zabok

More about the event

Buy tickets for Zabok: Ivica Lazaneo - "Šta ti misliš sa svojim životom?" Stand-up Com, 30.11.2023. in POU Zabok (Kino Zabok), Zabok

IVICA LAZANEO - ŠTA TI MISLIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM? - STAND-UP SHOW U KINU ZABOK - ČETVRTAK 30.11. U 19H

 

"Šta ti misliš sa svojim životom?" je moj prvi one man show, a u četvrtak 30. studenog u 19h je vrijeme za prvo solo gostovanje u Zaboku. Dođite u Kino Zabok (POU) i nasmijte se na moj račun... ulaznice plaćati sami!

O showu:

„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Cijena ulaznice -> 9 eura pretprodaja / 10 eura na dan showa

FIZIČKA PRODAJA :
➡ Ghetaldus optika
Stjepana Radića 1, Zabok
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-19h / Sub 08-13h

➡ Ghetaldus optika - Začretje
Vrankovec 1, Sv. Križ Začretje
Radno vrijeme: Pon - Ned 10-20h
 
 
Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.
 

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena

Share event: