Vodice:

Vodice: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show Ante Travizija

location-iconKulturni centar Vodice, Vodice

More about the event

Buy tickets for Vodice: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show Ante Travizija, 09.02.2023. in Kulturni centar Vodice, Vodice

Nit' ora nit' kopa - Stand-up show Ante Travizija / Kulturni centar Vodice / Četvrtak 09. veljače u 20h

Komičari SplickeScene se vraćaju u Vodice!

Ovog puta u goste vam stiže Ante Travizi koji u dvorani Kulturnog centra izvodi svoj stand-up show "Nit' ora nit' kopa". Vidimo se u četvrtak 09. veljače u 20h!

Cijena ulaznice : early bird (do 30.01.) 7 eura (52.74kn) / pretprodaja (od 30.01.) 8 eura (60.28kn) 

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Dolce Vita Caffe & Cocktail Bar - u prodaji!
➡ Na ulazu ako ih ostane do početka showa

Više o Anti -> VIDEO

Ante Travizi je 20 i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Nakon kratkih 8 godina studiranja je shvatio da to ipak nije za njega. Svoj staž je punio radeći u turizmu što je poprilično neuobičajeno za jednog Dalmatinca. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ima strah od malih porcija u restoranu. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života. Od studenog 2021. Antu možete gledati i na malim ekranima kao kandidata RTL-ovog showa "Direktor svemira", hrvatske inačice britanskog Taskmastera.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena

Share event: