Tunel | Ilija Rudman & Bakula



Tunel | Ilija Rudman & Bakula



location-iconTunel, Šibenik

More about the event

Buy tickets for Tunel | Ilija Rudman & Bakula

, 04.02.2023. - 05.02.2023. in Tunel, Šibenik

Plesna elektronička glazba koja naginje analognom, retro zvuku, ali nipošto ne robuje stilovima i muzičkim žanrovima, na rasporedu je Tunela u subotu, 4. veljače kada nam za DJ pult dolaze Ilija Rudman i Bakula.



‘Očekujte neočekivano’, bila bi možda i najbolja egida pred ovu dugo iščekivanu glazbenu noć za klub, publiku i artiste koji dolaze oboružani ogromnim količinama sjajne muzike koju će kombinirano izvoditi na gramofonima i playerima.

Naglasak je upravo na njihovoj autorskoj izvrsnosti, vještini izvedbe i nepresušnoj glazbi koju imaju, znaju i za kojom kao selektori posežu.



Bit će više nego zanimljivo otkriti kako će Tunel sa svojom atmosferom i publikom djelovati na njih u toj prvoj suboti veljače; hoće li ih navesti na izvođenje zvuka s početka 80-ih godina, njima svojstvene disco-house momente ili na možda noviji i progresivniji beat.



Bakulu ne treba posebno predstavljati publici jer on je jedan od osnivača Tunela i zasigurno jedno od najkompletnijih imena na šibenskoj sceni elektroničke glazbe.



Ilija Rudman konstanta je nacionalne scene već puna dva desetljeća kao DJ i iznimno plodni producent čija izdanja imaju odličan međunarodni odjek, često puno snažniji nego u domaćem električnom eteru.



Njihovo zajedničko uprizorenje u Tunelu bit će istinska poslastica za sve ljubitelje odlične plesne, elektroničke muzike, jer ujedno je to i noć koja se dugo vremena iščekivala.


Clubbing u Tunelu podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske. Partner projekta je Grad Šibenik.
---
Artwork: əM
---
RATCAT
www.ratcat.hr
[email protected]

Share event: