#truZagreb 2017

#truZagreb 2017

location-iconMatis Absolut Lounge, Zagreb

More about the event

Register for #truZagreb 2017, 05.06.2017. in Matis Absolut Lounge, Zagreb

The Recruitment Unconference je za sve koji su na bilo koji način vezani za zapošljavanje ili brigu o ljudskim potencijalima, marketing i branding u zapošljavanju, koji pružaju usluge ili softwerska rješenja za Recruitment, Human Resources, Talent Sourcing i sl. TRU je idealan za razmjenu iskustava, praktičnih ideja o rješavanju problema i o tome kako bolje i lakše zapošljavati, a posebno za sticanje novih znanja.

Što je TRU?

TRU je skup umova, na kojem u opuštenoj atmosferi možete razogvarati o temama vezanim za Vašu struku, podijeliti svoja iskustva i mišljenja, steći pregled aktualnih trendova i uvid u tehnologije i trendove skore budućnosti.

Na TRU dolaze HR profesionalci, agenti za apošljavanje, poslodavci i agencije koji traže ljude, marketing i branding stručnjaci, predstavnici web portala za poslove, HR softwerskih kuća i svi koji žele sudjelovati, bez ograničenja.

Format TRU događaja je jednostavan i stvara idealne uvjete za otvorenu komunikaciju između svih sudionika.

Razgovori na odabrane teme (Track) vode se u krugu bez stola, podijuma ili govornice, svi sudionici sjede na istom nivou i ravnopravno sudjeluju. Svaki Track ima svog voditelja (Track Leader) čija je uloga da pokrene i dalje potiče razgovor, te na kraju zaključi temu. Teme su obično ponuđene unaprijed, ali se isto tako mogu promijeniti tijekom dana, ovisno o doprinosima sudionika i njihovom interesu.

TRU je neformalan skup gdje gotovo sve prolazi osim: prezentacija, PowerPoint slajdova, bedževa sa imenima i aktivne prodaje.

Svaki Track prosječno traje 45 minuta, te ih se nekoliko održava istovremeno. Sudionici se mogu slobodno kretati od jednog do drugog po valstitom nahođenju, nema potrebe slušati razgovor koji vas trenutno ne zanima. TRU je poput švedskog stola – slobodno odaberite što Vam se od ponuđenog sviđa, probajte i nastavite dalje!

Poseban dio TRU događaja je Show & Tell gdje možete iz prve ruke saznati sve o novim tehnologijama u području HR-a i zapošljavanja, uz demonstraciju uživo.


Show & Tell
Svaki Show & Tell će trajati 20 minuta. Prvih 5 minuta će se posvetiti relevantnom tržištu, slijedi 10 minuta za predstavljanje/demo produkta, te zadnjih 5 minuta za pitanja i odgovore. Na kraju će publika glasanjem odgovoriti na pitanje “Kada biste imali potrebu i budžet, da li biste kupili ovaj produkt?”.


Track Lideri i naslovi tema
Teme će biti vođene na hrvatskom (HRV) ili engleskom jeziku (ENG)


----------------------------------------------------------
Sponzori
     


Medijski pokroviteljOrganizatori

      Partneri

  

Share event: