The Garden Festival 2015

The Garden Festival 2015

The Garden Tisno, Tisno

More about the event

Buy tickets for The Garden Festival 2015, 01.07.2015. in The Garden Tisno, Tisno

Going out with a bang at The Garden Tisno!

The Garden Festival, predvodnik svih festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, vraća se iduće ljeto u svom 10. i posljednjem izdanju, i to od 1. - 8. srpnja 2015 na lokaciji The Garden Tisno. Prva imena s lineupa su DJ Harvey, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, a još mnoštvo će biti objavljeno. Naslijeđe će živjeti i dalje s još više događaja koji će se smjestiti na toj lokaciji, a The Garden Festival će završiti svoje sjajno putovanje spektakularnom proslavom i nastaviti raditi na poboljšanju svog doma koji je otvorio vrata mnogim festivalima.

Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno. Uz klub na otvorenom Barbarellas koji je zadužen za zabave noću i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku.

Neizostavni su after partiji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

--

* * VAŽNA NAPOMENA * *

*Zbog niže cijene Ex-Yu ulaznica, na ulazu će se provjeravati Osobne iskaznice ili putovnice. Samo posjetiteljima iz Ex-Yu zemalja sa Važećim dokumentom (posjetitelji iz: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonia, Crna Gora i Kosovo) će biti omogućen ulazak na festival sa jeftinijim ulaznicama.
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina, osim ako nisu u pratnji roditelja ili skrbnika.

 

* * IMPORTANT NOTE * *

*Due to lower ticket prices for EX-YU citizens, ID cards/passports will be checked at the festival entrance. Only EX-YU citizens with valid ID (citizens of: Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro and Kosovo) will be granted admission with special tickets.
*Attendees must be 18+ unless accompanied by a parent or legal guardian.