Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone

Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone

location-iconŠRC Aquacity Varaždin, Trnovec Bartolovečki

Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone

More about the event

Buy tickets for Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone, 15.06.2024. - 16.06.2024. in ŠRC Aquacity Varaždin, Trnovec Bartolovečki

Nakon što smo prošle godine nakon dugo vremena oživjeli i protresli Varaždinsko more, s ponosom objavljujemo suradnju s novootvorenim beach barom Aquacity te vam pripremamo seriju od nekoliko festivala u vrućim ljetnim mjesecima.

Za otvorenje ljetnog programa Techno Workouta dovodimo vam jedno jako poznato lice sjeverozapadne elektronske scene. Čovjeka koji ne skriva koliko voli Hrvatsku, predstavlja je u najboljem svjetlu gdje god se pojavi, a Varaždin smatra svojim drugim domom - a on je gospodin Jean Marie Kone. Izuzetno nam je drago premijerno ugostiti Jeana na Techno Workoutu i sjeverozapadu hrvatske omogućiti novo druženje i prisjetiti se starih dana na Old School Editionu. Smisao samog eventa je udružiti ekipu dj/a koja datira iz zlatnog doba EX/A zato smo pomno odabrali ostatak line up-a.

Podršku Jeanu pruža stara garda varaždinske elektronske scene, a to su "stare" njuške Pintha, Made in 83 (Barbir) i naravno naš resident i domaćin Nitevision NV. Posebno bih napomenuo i DJ CET, koji se može pohvaliti karijerom koja traje više od 20 godina i koji će doći kao točka na i Old School editiona.

Pridružite nam se na nezaboravnom Techno Workout događaju u novootvorenom Beach Baru u Aquacityju!

Ponesite svoju energiju i dobro raspoloženje, a mi ćemo se pobrinuti za vrhunski ambijent i zvuk.

Share event: