SRETNA PRIČA JEDNOG MEDVJEDIĆA - plišani mjuzikl online

SRETNA PRIČA JEDNOG MEDVJEDIĆA - plišani mjuzikl online

Notice

This is content on demand, which means you will be able to watch content for a limited time of 24 hours after a successful purchase.
Name Price Quantity
Ulaznica za pristup videu

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

40.00 HRK
Ulaznica omogućuje gledanje neograničen broj puta, u roku 24 sata od kupnje.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

  • Cards

More about the event

qrf

"Jednog dana jedan tata jednog medu s police trgovine uze." Tako medo započinje svoj put kroz odrastanje jedne djevojčice. Put od najvećeg prijateljstva, do napuštanja i gubitka identiteta. Kako se na kraju “davno zaboravljen i paučinom prekriven” medvjedić probudio iz plišanog sna? Zašto je bitno ne zapostavljati svoje igračke? Koje je najvažnije od najvažnijeg pravila odrastanja? Odgovore na ova i druga bitna životna pitanja doznajte u ovom veselom i poučnom plišanom mjuziklu.

Predstava potiče empatičnost, kreativnost i druge odgojne vrijednosti kod djece i njihovih roditelja. Tema igre i važnost igre za odgojno-obrazovni proces svakog djeteta pretače se i na svijet odraslih - ne samo kao najprirodnija metoda učenja, već i kao najprirodniji recept za ljudsku sreću.

Sretna je priča svoj put započela u sklopu humanitarne akcije prikupljanja plišanih igračaka 2019. godine koju je organizirala Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu. U početku je postojala samo kao naslov akcije i recital, godinu dana nakon toga razvila se u slikovnicu, da bi konačno u produkciji Malog teatra zaživjela kao predstava za cijelu obitelj.

REŽIJA: Igor Baksa, TEKST I DRAMATIZACIJA: Igor Baksa, Marta Cerovečki, GLAZBA: Sebastian Doe, LUTKE: plisanimedo.hr, SCENOGRAFIJA: Nikolina Knežević Hrgović, KOREOGRAFIJA: Mia Zalukar, LIKOVNO OBLIKOVANJE: Ivana Geček, IGRAJU: Marta Cerovečki, Igor Baksa